Bende Japonyadan getirilmiş bir bisiklet var. Giant Tcr onun kadrosunu satıyorum. Ancak kadro boyu hakkında tam net bilgi sahibi değilim. Giant bisikletlerin ani hızlanması ve manevra kabiliyeti gibi faktörleri göz öününde tutarak farklı bir kadro üretmiş, ölçümleri de farklı yapılıyor.
Suzunkopru ilgin için teşekkür ederim.Kadronu daha öncede forumda görmüştüm,soru işaretlerini kadronda ne yazıkki gideremedim.Ama görüntüsü gerçekten hoş markada giant sonuçta ama ne yazıkki kadroyu alırken kafamda bir soru işareti olsun istemiyorum.Yinede teşekkürler
Arkadaşlar elimde şu an 2007 model scott speedster s30 kadrolu sora donanımlı bisiklet var.Alacağım kadroda mevcut kadromdan daha iyi olmalı ve kadroyuda ultegra kompanentle toplayacağım. İlginize çok teşekkür ederim.
Evet bende cerrahpaşada oturuyorum çok yakınız.Bir buluşma ayarlayabiliriz ama yinede bu kadro üzerinde istekli değilim ,boş yere zamanını harcamayayım.Teşekkürler
hız ve erdoğaner arkadaşlarımız bana özel mesaj yollamışlar.Fakat ben onlara özelden ulaşamıyorum erdoğaner arkadaşımız bana şu an benim değiştirmeyi düşündüğüm kadronun aynısını önermiş,ilgisine teşekkür ediyorum fakat s30 kadro bende zaten var hız arkadaşımızda elinde geotech oxygen modeli olduğunu söylüyor,fakat bu da benim geliştirmeyi düşündüğüm kadromdan iyi olduğunu zannetmiyorum.Her iki arkadaşın ilgisine de teşekkür ederim