Scudo Sports

Yol Gidonu Hakkında

HakanAydın55

Forum Demirbaşı
Tepki
375
Bisiklet
Mosso
Group.png

yol gidonu almak istiyorum ...
seçeneklerde color olarak belirtilen bölüm sanırım ebatı ile ilgli.

Road Bicycle Cycling Handlebars With Stem 400/420/440mm

420 mm düşünüyorum .. hangi seçeneği işaretlemem lazım.

Scudo
400'lü rakamlar gidon genişliğini, 100'lü rakamlar gidon boğazı uzunluğunu gösteriyor. Gidon genişliği omuz genişliğiniz ile bağlantılı, gidon boğazı uzunluğu ise kol uzunluğunuz ile bağlantılıdır. Yani tamamen size özel rakamlar, dışarıdan birinin söylediğine güvenmeyin. Ölçümleri nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız bir bisikletçide birkaç bisiklet deneyip, rahat ettiğiniz sistemin ölçülerini öğrenebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
bende almayı dusundum vazgectim kırılır esner gibi yorumlar oldu.merlinden eda marka aldım gidn boğazı ve gidn sargı koruyucu kapama 230 t tuttu

(link)
buradan hesapa sana her şeyin hesabını veriyr.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
yorumlar için sağ olun. anladım ...

altta 4 giriş var. 2 fren iiçin 2 vites telleri için .
frenler tamamda vites bağlantıları bu deliklerden geçerek mi olacak.
yoksa normal klasik olarak dışardan mı geçecek..

fotoları ekledim. anlatmak açısından.1.png

2.png

3.png

bu arada shimano STI var .....

@hakan aydın55

Elinizdeki STI kolların modelini biliyor musunuz? yanlış bilmiyorsam Sora ve altında vites kabloları sizin altta (sarı gidon) verdiğiniz örnek gibi kol ucundan, yeni tiagra ve üzerinde üstte (siyah gidon) verdiğiniz örnek gibi fren kabloları ile birlikte arkadan çıkıyor.

• Beğen
@hakan aydın55 Alttaki resimde görülen kolları kullanacaksanız fren telleri resimdeki gibi açıktan, vites telleri gidonun içinden geçip gidonun alt fotoğrafında görülen sağda ve solda birer delikten çıkacak, viteslere gidecek.

• Beğen
sanırım tellerden 2 si dışardan çıkacak.

IMG_0241.jpg bisikletim

Evet, düzeltiyorum, fren telleri gidonun içinden, vites telleri açıktan gidecek; yani üstteki mesajımda söylediğimin tersi.

• Beğen
Tepkiler: aytunctarakci
Geri