Scudo Sports

yol bisikleti tavsiyeleriniz ...

Tepki
0
arkadaşlar öncelikle merhaba..
bisiklet konusunda yeni sayılabilirim..elimde 15 yıllık "beldesan" dağ bisikleti var..arkadaş çevremde nispeten daha kaliteli bisikletler oldugundan yaptığımız antrenmanlarda özellikle yokuşlarda oldukça zorlanıyorum..zira rahatlık konusuna hiç girmiyorum bile..hem biraz daha çıtayı yukseltmek hem de bisikletten biraz daha keyif alabilmek için 800 tl lik bir bütçe ayırdım kendime..bu fiyata ANKARA'dan alabileceğim sıfır veya ikinci el yol bisikleti tavsiyelerinizi öğrenebilirsem çok mutlu olurum..zira bisiklet konusuna henuz yabancıyım..
şimdiden teşekkür ederim ...

Scudo
O fiyata sıfır olarak alabileceğiniz yol bisikleti salcano olur. xrs800 modeli. Aynı modelin sora donanımlısını isterseniz 999 tl.

@Hamza Hakkı

Hamza Bey benden önce davranmış, bende size Salcano diyecektim. Ayrıca Geotech'in Corsa ve Bulls modellerinide inceleyin derim ben.

Corsa 699 TL
Bulls 999 TL.

Evet birde geotech var unutmuşum. Ben salcano xrs 800 sora kullanıyorum gayet memnunum.Tavsiye ederim :in:

eğer elinizdeki bisikletin modeli nedir beldesanın hangi modeli

ankara da drag var. sanırım doğa bisikletti. bir göz atın web sitesine derim ben.

eğer beldesan bisikletinizin göbekleri shimano exage ise jant seti ördürebilirsinizki çok güzelde verim alırsınız

Geri