Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiye ve öneriler

kasssap

Daimi Üye
Tepki
151
İsim
onat
Bisiklet
Carraro
Elimdeki mtblerin birinden vazgeçip arada bir asvalttada özgürlüğü hissetmek istiyorum, henüz genel yapı ve sürüş hakkında az cok bilgim olsada donanım hakkında pek birsey bilmiyorum bu bilgileri forumdan edineceğim. Oncelikle ogrenmek istedigim 187 boyum var ve butce olarak yaklasik 1100 1200 tl gibi bir miktar ayırmayı düşünüyorum, cok fark eder vs derseniz 1300 1400 civarinada cikabilirim, bazı konularda ikinci el almanın biraz riskli oldugunu okudum cunku gercekten temiz kullanilmis olmasi gerekiyor vs vs yaziyordu, bu süreç icerisinde yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden herkese cok teşekkür ederim :)

Scudo
Ya size özel yapmıyorum, kişisel bir durum değil ama bugün gördüğüm kaçıncı yol bisikleti tavsiye/seçim konusu sayamadım. Arkadaşlar zaten yeterince açılmış başlık var bu konu üzerine; lütfen biraz forumu arayın ve açılmış başlıklara yazın bunları...

Fakat diger konularin altina yazinca konudaki tum bildirimler banada geliyor, konu takibini biraksam bu sefer bana yazilan ve etiket olmayanlari okuyamiyorum, ha yazilan herseyi okurum fakat bazen gır gır muhabbet dönüyor malesef bundan rahatsiz oluyorum, sizde haklisiniz ama gerekcem bu tesekkur ederim uyardiginiz icin :) @taner07

Gercekten bununla ilgili yuzlerce konu, binlerce entry var. Oralardan bilgi sahibi olabilirsiniz. Her gun ayni seyleri yazmaktan sanki biraz bıktık.

Geri