Scudo Sports

Yol bisikleti maşa tercihi

Tepki
0
Bisiklet
Salcano
arkadaşlar merhaba salcano xrs 300 bisikletim e maşa almak istiyorum bisikletim yol bisikletleri içinde en uçuz bisiklet bu yüzden pahalı bir maşa almak istemiyorum uygun fiyatlı bir maşa arıyorum yardımcı olurmusunuz? şimdiden herkeze teşekkürler.

Scudo
Bisikleti komple değiştirin. Paranız biriksin, maşayla falan uğraşmayın. Çelik kadrolu yol bisikletine maşa takmakla bir şey kazanamazsınız.

ahmet yedek parca diye bişe hiç duymadın sanırım yada cok zenginsin. İnsanlar genelde dagıtılıp toplanan araclarda bozulan yada gereken parcayı alırlar. Misal bisiklet bi cok parcası vardır bozulunca yada deişmek istendiginde tek olarak yedekler satılır ihtiyac dogrultusunda ve ucuza gelir.

Arkadas masa arıo siz bisikleti deiştir diosunuz bu sekildemi sevdiriosunuz bisiklet sporunu ucuzada demir bisikletlerlede bisiklet sürülebilir 1900 küsür mesajınız olmus hala bu zihniyeti kazanamamıssın ahmet cok yazık. bisikleti deil o zihniyeti deiştirmek lazım bazı kişilerde bence.

Zihniyetimden hoşlanmıyorsanız, engellersiniz, olur biter. Mesajlarımı da görmemiş olursunuz.

Edit: Polemik yaratmamak adına mesajı değiştirdim. Tavsiyeme uymazsanız, ben engelleyeceğim zaten. :)

Arkadaş çok doğru demiş bu işin zihniyetle bir ilgisi yok, herkes kendi fikrini sunar forumun mantığı budur. Alu maşa taksanızda çok birşey değişmiyicektir, çelik maşa 1200 gr. civarı olsa, alüminyumda 800 civarıdır. Bu arada xrs 300 lerin alın borusuda normalden inceydi sanırım, eğer alırsanız dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Bayram bayram birbirinizle uğraşıp tartışmayın bence :)

kardesim karbon maşalar var 300 civari aliminyum masa pek yok piyasada onlarda 150 civari.
simdi sadece maşayi hafifletsen bile bisey anlamazsin ordan 600-700 gram hafiflese bile bisikletin gidisi ayni olacaktir.
sana tavsiyem 300 civarifalan xrs030 kadro bulmaya bak

Neden Maşa almak istiyorsunuz ? (mevcut maşa hasarlı mı ? yoksa kullanımla ilgili bir şikayet mi var. Daha konforlu bir ürün mü arıyorsunuz ya da bisikleti hafifletmek için mi ?)

adaşım caner bir tırafik kazası gecirdim benim maşa hasar gördü kör topal bir maşa bile işimi görür yoksa bende biliyorum 300-400 tele verip kadro almayı ama okadar para veremem şu an,

Arkadaşlar merhaba,

Bende merida reacto 300 yol kadro var. Bunun icin maşa almak istiyorum. Kendi karbon maşa biraz tuzlu geldi. Acaba diger marka bisikletlerin maşası uyar mi?. Mesela triban 520 olur mu bendeki kadroya. Nelere dikkat etmeliyim.

• Beğen
Tepkiler: OnurÖzdağ
Merhaba uygun fiyatlı alüminyuö ya da karbon maşa bulabileceğim mağaza var mı? Kaza sonucu maşam çatladı.

kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum maşa dediğimiz arka koltuğun alt kısımdaki iki demir mi oluyor ?

Geri