Scudo Sports

Yol Bisikleti Malzeme Seçimi

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Arkadaşlar buradan ve özel mesaj yolu ile yardımcı olan herkese teşekkürler, artık daha fazla uzatmadan verdim siparişleri. Bisikletin son halini buradan sizlerle paylaşırım.

Ölçüler konusunda rastgele seçmedim arkadaşlar, gidonların ölçüm şekilleri farklı, o sebeple değerler farklı görünüyor. Aslında hepsi aynı genişlikte gidonlar. Aynı şekilde boğaz da ezbere değil. Sele ve kablo konusunda tavsiyelerinizi dinleyeceğim, hepinize teşekkürler

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Scudo
Hayırlı olsun zonda C17 kullanıyorum bende akıcı ve sağlam bir jant kendi fiyat aralığında tavsiye edebileceğim ilerde bikepacking ile uzun turlara çıktığınızda ağırlık fazla olduğunda size sorun yaratmayacak bir jant....

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
- Shimano 105 güzel settir, hiç sıkıntı yaşamazsınız.
- Gösterdiğiniz gidonların boyları farklı, doğru boyu seçmezseniz size el uyuşukluğu olarak geri dönecektir.
- +/-17°'lik gidon boğazı çok bana göre. 6° daha iyi olabilir diye düşünüyorum.
- Gidon bandı ve iç/dış kablolara çok para dökmeye gerek yok. Ya her sezon ya da 2 sezonda bir değiştiriyorum. AliExpress'ten alınma 10TL'lik mantar gidon bandı gayet iş görüyor mesela :).
- Seleyi bence Aliexpress'ten almayın. Sele önemli çünkü. Bütün yükünüzü taşıyacak ne de olsa.

• Beğen
Tepkiler: Murat B. ve Noldor
Eğer grupseti düzgün bir yerden alırsanız zaten kablo seti beraber geliyor. (bike-discount'tan 105, merlin'den ultegra set aldım her ikinde de kablo seti geldi) Gidonu uzanma ve drop mesafelerine göre seçin. Gidon bandı kimi için önemsizdir, benim için çok önemli lizard skins öneririm. Yine gidon boğazı da ezbere değil ölçüsünün size ve kadro geometrinize uygunluğuna göre seçilecek bir kompedant. Sele bir çok kişiyi bisikletten soğutmuş bir parçadır, sele konusunda cömert olmanızı tavsiye ederim.

Geri