Scudo Sports

yol bisikleti jant test sonuçları

Scudo
Testte en dikkat çeken 3 setten biri olan Halo Mercury, 2 yıl önce benim de son derece dikkatimi çekmiş bir jant setiydi. İngiliz milli Triathlon takımı bu jantları kullanıyordu ve fiyatarı çok uygundu rakiplerine göre, üstelik istediğiniz renk seçeneği ile de alabiliyordunuz. 1 takım sipariş etmiştik ve hala kullanıyoruz. Gerçekten muhteşem jantlardır. Shamal Ultra da şu an kullandığım tecrübe ettiğim bir set ama sürüşü sert ve biraz nazlı bir set bu, özellikle göbek bakımı konusunda, dürüst olmak gerekirse onca fiyatına rağmen verdiği akıcılık hissi de pek Mercury gibi değil.

https://www.bisikletforum.com/a/img855/1936/p3010248.jpg

benim dikkatimi çekende hemen hemen her veride önde gözüken Citec 6000cx carbon tubular,waat ,rüzgar aerodinamiği olarak en iyi gibi,karıştırmadıysam:)

shamal kullanan biri olarak ,en önemli özelliği sağlamlığı olduğunu düşünüyorum,bu sağlamlığa rağmen orta hafiflikte bir jant.1450 gr.

@Fırat Dizman

Nazlı dan kastım sağlamlığı değildi zaten. Bakımı konusunda biraz daha ince işçilik istiyor normal setlere göre. Malum rulman kullanmıyoruz bu sette, sök, temizle, yağla, kapa, sıkılığı ince bi şekilde ayarla falan filam, o açıdan nazlı dedim.

• Beğen
Tepkiler: Fırat Dizman
sizin teknik yorumlarınıza zaten birşey diyemiyoruz,gayet açık,sadece kullanan biri olarak fikrimi paylaştım bende.

inanın ben 2012 aldığımdan daha bakmadım,rulmanlımı değilmi,daha sıkıntım yok,zaten 1500km kullanmadım.

@Fırat Dizman

1500km hiçbirşey değil bir campy set için zaten.

Kapsamlı bir inceleme olmuş.Teker seti alacaklara güzel rehber niteliğinde.

Hazır teker setlerine sıcak bakmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Z. Şipal
ben oradaki citec 6000cx carbon tubular test sonuçlarına bayıldım,verileri çok iyi sürüşünü bilemem.

Geri