Scudo Sports

yol bisikleti için zırhlı lastik önerileriniz nedir acaba?

muhiddin

Forum Bağımlısı
Tepki
980
Bisiklet
Giant
forumdaşlarım bir arkadaşım yol bisikleti kullanıyo ve lastık patlamasından sürekli sıkıntı yaşıyo.daha az patlayan daha dayanıklı olan bir lastik.yol bisikleti için zırhlı lastik önerileriniz nedir acaba?

Scudo
Kullandığım için bu ürünü tavsiye edebilirim.
Espoir Elite
(link)

Continental GatorSkin kullanıyorum.
(link)

Bugüne kadar dış lastikten en az 8-10 cam parçası çıkarmışımdır. Hepsi de zırhta takılı kalmış. Sadece 1,5 cm uzunluğunda çivi batması sebebiyle patladı.

Continental Grand Prix PolyX kullandim uzunca bir sure. Hic patlaksiz omrunu tamamladi :)

@Fatih Çetin

fatih bey arkadaşım trıban 3 kullanıcısı ve fabrıkadan gelen lastıgı var..lastıgın ölçüsünün(net olmamakla birlikte) 700*23c oldugunu söyluyo. 700*28c taksak maşadan öturu bır sıkıntı yaşar mıyız?uyumsuzluk olur mu sizce?

@Gökhan Toros

gökhan bey nereden temın edebılırız bu lastıgı?

@Muhiddin K.

Sanirim sadece Ribble'da vardi su an, o da Turkiye'ye kargo yapiyor mu bilmiyorum.

gökhan bey lastik 28c olursa sorun yaşar mıyız?

@Muhiddin K.

Triban 3'ün 700*28 lastiği desteklediği söyleniyor. Decathlon'a sorarsanız daha net bilgi alabilirsiniz. Fakat 700*28 lastik taktığınızda en ufak bir akort bozukluğunda maşaya sürtebilir.
Cyclocross kullandığımdan dolayı 700*38 lastiği bile rahatlıkla takabiliyorum.

@Fatih Çetin
o zaman en ideali 25c almak mı?yada saglam bı lastık alıp 23c ile devam etmek?

@Muhiddin K.

Triban 2013 mü 2014 mü acaba?
Sorma sebebim,2 modelde lastiğin farklı oldugunu duydum,birinde btwin diğerinde huchinson mu ne varmış galiba,yanlış hatırlıyor da olabilirim :)

Ben de potansiyel Triban 3 alıcısıyım ,merak ediyorum cevabı.

erdoğanlardakı lastıklerden hangılerı patlamaya karsı ıyıdır?

@Muhiddin K.

25 daha mantikli olur yol bisikleti icin. 23'e inmeye gerek yok. Ozellikle kisin kullanilacaksa hic gerek yok.

@Muhiddin K.

Patlamaya en dirençli olanı bu olmalı:
(link)

Schwalbe, Marathon Plus'ın da 700x25c'sini üretiyor, Türkiye'de satılıyor mu bilmiyorum ama tek öncelik patlama direnci ise yurtdışından onu getirtmek mantıklı olabilir.

• Beğen
Tepkiler: ilker
2013 ya da 2014 olması fark etmiyor. Bir başka onuda daha yazmıştım. Triban 3 kadrosuna 28 üstü takamazsınız. Taksanız bile akortu kaçırmamalısınız. Aksi halde maşaya sürtecek, hem verniği hem de boyayı sökecektir. Lastiğin yanlardan erimesi de cabası.
Triban 3 için ideal lastik 25c. Aramanızı buna göre yapın.

Sinan Bey dediğiniz doğru. 2013 modellerde 30 TPI B'Twin lastik var. 2014 modellerde 66 TPI'lık Hutchinson Equinox var.

@Murat B.
ewet öncelık patlamaya dayanıklı olması..arkadaşın patlaklarla başı dertte çünki:)ve dedıgınız lastıklerı hangı sıteden alabılırz?hangı site guvenilir vede hızlı gönderım yapar.(yurt dısından getırmek istediğimizde)

Geri