Merhaba,
Geçen gün bike-components.de'den bir çift Schwalbe Marathon Plus 700x28c lastik sipariş ettim. Lastikleri BTwin Fit 5 bisikletime taktığımda korktuğum başıma geldi, lastikler büyük geldi ve maşaya sürttü (yandan değil üstten sürttü; yani lastik yüksekliği sebebiyle sorun yaşadım).
Şimdi o lastikleri diğer bisiklete taktım, sorunsuz kullanıyorum. Boşa gitmiş olmadı yani.
Ama hâlâ Fit 5 için zırhlı lastik arayışım sürüyor.
Bu sefer işim biraz daha garanti olsun diye 700x25c alacağım.
Yine Schwalbe Marathon Plus alsam, yükseklik sorunu yaşar mıyım?
Veya,
Yükseklik sorunu yaşamayacağım zırhlı dış lastik önerir misiniz?
Lastiğin ağırlığı vs. o kadar da önemli değil. Bisikletimi tur bisikletine çevirmeye çalışıyorum. Hız yapmak, yüksek performans vs. gibi bir arayışım yok.
Teşekkürler.
Geçen gün bike-components.de'den bir çift Schwalbe Marathon Plus 700x28c lastik sipariş ettim. Lastikleri BTwin Fit 5 bisikletime taktığımda korktuğum başıma geldi, lastikler büyük geldi ve maşaya sürttü (yandan değil üstten sürttü; yani lastik yüksekliği sebebiyle sorun yaşadım).
Şimdi o lastikleri diğer bisiklete taktım, sorunsuz kullanıyorum. Boşa gitmiş olmadı yani.
Ama hâlâ Fit 5 için zırhlı lastik arayışım sürüyor.
Bu sefer işim biraz daha garanti olsun diye 700x25c alacağım.
Yine Schwalbe Marathon Plus alsam, yükseklik sorunu yaşar mıyım?
Veya,
Yükseklik sorunu yaşamayacağım zırhlı dış lastik önerir misiniz?
Lastiğin ağırlığı vs. o kadar da önemli değil. Bisikletimi tur bisikletine çevirmeye çalışıyorum. Hız yapmak, yüksek performans vs. gibi bir arayışım yok.
Teşekkürler.