Scudo Sports

Yol bisikleti fren pabucu seçimi

Arkadaşlar kararsız kaldım baradine yol 461c fren pabucu mu yoksa baradine yol 471c fren pabucunu mu almalıyım karşılaştırma yapabilir misiniz?
471c gerçekten iyi bir pabuç. 461 olanı kullanmadım ancak 471c'yi gerçekten tavsiye ederim. Shimano'nun orta seviye papuçundan sonra buna geçince farkı hissetmiştim.

Scudo
Selamlar.

Cahilce bir sorum var. R7000 105 sete ekli balata uyar mı..

(link)

Kartuşunu ayrıca mı almak lazım bilemedim.

Hb deki son lacivet swisstopları aldım bugün. Allah sonumuzu hayretsin.

• Hahaha
Tepkiler: seko35.50
Hb deki son lacivet swisstopları aldım bugün. Allah sonumuzu hayretsin.
Siz yazınca dur bir bakayım benim swissstop pedler kaç lira olmuş diye,4lü set 1600tl olmuş 2sene önce 400ye gelmişti wiggledan,hakikaten cümlemizin sonu hayrolsun:acpsnr: En kaba tabirle yemişim swisisnide stopunuda:snzdglsn:

Son düzenleme:
Merhabalar tiagra-4700 için uyumlu olan fren pabucu önerileriniz nedir acaba?

Konuyu yeniden canlandırayım şu anda fren alma aşamasındayım ve aliminyum jantlara sahibim. Ortalama 400 500 tl ayıracağım fren başına yani 1000 tl. Yol bisikletine uyumlu bir set fren pabucu arıyorum tavsiyede bulunabilir misiniz ?

Konuyu yeniden canlandırayım şu anda fren alma aşamasındayım ve aliminyum jantlara sahibim. Ortalama 400 500 tl ayıracağım fren başına yani 1000 tl. Yol bisikletine uyumlu bir set fren pabucu arıyorum tavsiyede bulunabilir misiniz ?
Bunu al mutlaka. Hem ucuz hem de çok iyi fren tutuyor.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Özhan Akgöğ
2018 Tcr advanced 2 sahibiyim, fren kartuşlarını değiştirmek istiyorum, ama 105 in hangi serisi ile uyumlu bulamadım,

IMG_2166.jpeg

Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Geri