Ömer KARAN
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.646
- İsim
- Ömer KARAN
- Bisiklet
- Bisan
Öncelikle herkese selamlar. Başlıkta da belirttiğim üzere yol bisikleti ayakkabısı seçimi konusunda sıkıntı yaşamaktayım. Şuan için maksimum 150 - 160 tl bir bütçem var. Bir arkadaşımın aracılığı ile yaklaşık 100 km kadar kullanılmış gayet temiz üzerinde hiç yıpranma olmayan sadece tabanında biraz çizik olan SİDİ ZETA modeli ayakkabı buldum. Ayakkabının sahibi arkadaş 150 lira istiyor. Bu ayakkabıyı kullanan bilen var mı? Fiyat konusunda ne düşünüyorsunuz? Eğer kullanan varsa görüşlerini aktarırsa sevinirim. Ayrıca bu fiyat aralığında kullandığınız önerebileceğiniz modeller var mı? Yardımı dokunan herkese şimdiden teşekkür ederim.
*
Sidi Zeta için link: (link)
*
Not: Gerek Türkiye de gerek yurt dışı sitelerinde biraz araştırma yaptım. Bütçeme uygun alabileceğim modelleri biraz gözden geçirdim. Özellikle bu fiyat aralığındaki bir ayakkabıya sahip olan kişilerin kullanıcı yorumlarını, önerilerini ve tavsiyelerini dinlemek ayrıca bulmuş olduğum SİDİ ZETA modeli ayakkabı hakkında yorumları almak istiyorum. Konuyu bu yüzden açtım. Saygılar.
*
Sidi Zeta için link: (link)
*
Not: Gerek Türkiye de gerek yurt dışı sitelerinde biraz araştırma yaptım. Bütçeme uygun alabileceğim modelleri biraz gözden geçirdim. Özellikle bu fiyat aralığındaki bir ayakkabıya sahip olan kişilerin kullanıcı yorumlarını, önerilerini ve tavsiyelerini dinlemek ayrıca bulmuş olduğum SİDİ ZETA modeli ayakkabı hakkında yorumları almak istiyorum. Konuyu bu yüzden açtım. Saygılar.