Scudo Sports

yılandan araba yapmışlar :D

Scudo

:D :D :D
Yok be Murat Abi aslına bakarsan iştah açıcıda görünüyo...:D :D :D

Sevgiler...

kaportanın kaplaması, acaba gercekten yılan derisimi.???
eğer gercekten yılan derisiyse kac tane boğa veya piton yılanının canına kıymış bu caniler ya...

üstündeki yılanlar görüntüyü bozmuş ama yılan deseni arabaya çok hoş olmuş haşin bir görüntü vermiş

bu arabayı garaja bile koymaya cekınırım degıl kullanmayı :)

herhalde yılan yiyen birisi olarak söylüyorsun bunları...eğer arabayı alırken yanında pitonları vermezlerse böyle sıradışı bi araba kullanırım...bence trafikteki ilgiden çok oto yıkamadaki adamın arabayı görünce yapacağı yorum yada şaşkınlığı daha da görmeye değer olur... yakında timsah filanda çıkar artık:D

Bence kaporta ve boyacının işi zor.:mad:

Mutlaka arabayı çarpacaklar. Bunu serviste boyacı nasıl yapacak. Bence veterinere veya yılan derisi yüzenlere götürmek lazımm.:D :D

• Beğen
Tepkiler: hdeveci

bu showroom için yapıldığı için bence fazla bi bakım gerektirmez.zaten seri üretim olsa yılan diye bişi kalmaz:D ama yılan derisi görünümlü bi boya ii gider arabaya

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
ya araba diilde o yılanlar olsa yeter yaaa çok sevimli hayvanlar öle yerde sürüne sürüne gidiolar ztn

ama bacağını sardığında yada sırdığında dişlerinin tadına bakarken aynı sevgi şevkatı gösterebileceğini sanmıyorum...

bende bi ufak bi yılan var zaten adı da tayyar ama ailem çok karşı çıkıo daha doğrusu korkuyolarmış bende onların bu korkusunu anlayıp bi arkadşıma vermeyi düşünüyorum ehh az diil 3 seneden beri beraberiz bakalım nolcak hoş tabi bnm tayyar o kadar büyük diil ama ne bilim ilginç gelebilir belki size ama ben öle kedi köpek vs vs tarzı hayvanları sevmiorum ben genelde sürüngenlerden hoşlanıorum napiim çağatay_çankaya bnmkide böle bi acayip tutku :D:D:D

Bu arabanin disi yilan derisi falan degil tabiki de. Bu arabanin disi bildigimiz, binalarin dis cephesini kaplamaya yarayan mozaik taslardan yapiliyor. Daha önce Kanal D haber'de göstermisti. Hatta bir Mini Cooper'i yapmislardi. Bu mozaik taslarla binanin disina desenler yaptiklari gibi, arabaya da yilan derisi görünümü vermisler...

Geri