Scudo Sports

Yeşilpınar

Aykut Subaşı

Forum Bağımlısı
Tepki
449
Bisiklet
Cube
Merhaba.Arkadaşlarla biz bir bisiklet turu düzenlemek istiyoruz fakat yol güzergahımızı belıryemedik.Sizden bu konuda yardımcı olmanızı istiyoruz...

Başlangıç : İstanbul/Alibeyköy/Yeşilpınar Mahallesi....(Google'a Yeşilpınar yazınc a çıkıyor direkmen :) )

Peki bu turun sonu ne olsun?
1-Toplam 30-40 km birşey olsun...

(40 km olarak düşürsek 20km gidiş 20km gönüş olarak)

Saygılar..

Scudo
arkadaşım haliç pedal grubuna bakarsan istediğin bilgileri alabilirsin . yeşilpınardan 40 kmlik bi tur istiyorsan ortaköy yapabilirsin mesela veya orman olsun diyorsan kemerburgaz eğer tam olarak ne istediğini yazarsan yardımcı olabiliriz

Selamın aleyküm
Arkadaşlar biz yeşilpınarda 4 arkadaş ufak bi grub kurduk kırmızı şimşekler isminde
.. Şuanlık bi faaliyetimiz yok ama yakın zamanda faaliyetlere başlanıcaktır..
Selam ve dua ile

kardeşim isim neydi senin ? bende yeşilpınarda oturuyorum.sen hangi taraftasın?

@KıRMıZı $iM$€KL€R

aleykümselam kardeşim yeni grubunuz hayırlı olsun:in: ;bizde ^^GOPEDAL^^olarak faliyet göstermekteyiz kendi çapımızda;) ;bir gün toplanıp gelelim bir araya ;görüşmek üzere saygılar

bende yeşilpınarda oturuyorum..

yeşilpınar parkına çok yakınım...

salcano 303srd kullanıyorum...

bence herkes adını ve bisikletini yazarsa normal zamanda da rastlaştığımızda birbirimizi tanımak daha kolay olur diye düşünüyorum..:):)

• Beğen
Tepkiler: Ali ERTURAN
Merhabalar,ben Burak.17 yaşındayım ve Eyüp/Yeşilpınar'da oturuyorum.

Henüz bir bisikletim yok,açıkçası almaya niyetim de yoktu.Dört tekerlileri sevemedim bir türlü,hiç ilgi duymadım arabalara.Son aylarda motosiklete merak sardım.Ancak öğrenciyim ve gelirim yok,baba parası da yemek niyetinde değilim bu yüzden yazın çalışıp alırım bir tane diyordum.Sonra baktım 3 ay çalışmakla gelecek para yeterli olmayacak ben de en azından liseyi bitiresiye kadar erteleyeyim dedim.

Geçen gün Alibeyköy'de bir bisikletli gördüm;kasklı,eldivenli vs. çok özendim,keza çok da fazla "profesyonel" bisikletçi yok civarımda bendeki iki teker aşkının da etkisiyle bisiklet olayını biraz düşüneyim dedim ve forumu buldum.İki günde epeyce bir zaman geçirdim forumda,farkettim ki çok da uzak değilmişim ben bu bisiklet konusuna.Diğer taraftan motosiklete fazla sıcak bakmayan ailem de bu konuda sıkıntı çıkarmayacaktır.

Okul-dershane-ev üçgeninde günlük yaklaşık 30 km kadar yol yapmam gerekecek önümüzdeki dönem.Motosiklet alabilseydim o yolu motorla yapacaktım ancak aynı yolu bisikletle yapmam ne yazık ki kısa vadede söz konu değil.Yani bir ulaşım aracı olarak değil de spor ya da hobi olarak kullanacağım bisikleti,en azından kendime güvenesiye kadar...

Çok ciddi kondisyon eksiğim var.Seksen küsür kiloyum ve kas namına hiç bir şey yok vücudumda; bu eksiği bisiklet ile giderebileceğime inanıyorum.Aslında hemen alabilirdim ancak ayaklarımdan bir ameliyat geçirme ihtimali var bu yüzden kısa bir süre için erteleyeceğim,bu sürede araştırma yapacağım.Şu anda aklıma yatan model: Carraro 420 Grunge,bir süre sonra fren gibi takviyelerle beni idare edebilir sanırım.

Neyse epeyce uzattım,umarım sıkılmamışsınızdır...

Hoşgeldiniz,
bende aksemseddin de oturuyorum,
hergün sirkeci-aksemseddin arası gidiyorum,
alibeyköyde beni görmüş olabilirsniz:)
motorsiklettense bisikleti tercih etmenden yanayım,tabi herkezin zevki-hobisi farklı.ins birgün görüşmek dileğiyle şimdilik hoşçakalın

Talha Bey teşekkürler.

Adem Bey size de teşekkür ederim.Bir detay vereyim gördüğüm kişiyle ilgili.Mısır'dan Araphan'a gidiyordu,Ford Connect ya da benzeri bir aracın aynasına çarptı sonra düzeltti,özür diledi ve yoluna devam etti.

merhaba arkadaşlar;
uzun zamandır bisikleti bırakmıştım ama okul bitip işe girince dayanamadım aldım bir tane. aldığım bisiklet bianchi adx 2700 29er. işe gidip gelirken kullanmak ve turlara katılmak istiyorum. ayrıca benim başka bisiklet süren arkadaşım da yok. yeşilpınar, mevlana mahallesi veya alibeyköy civarında oturanlar varsa onlara katılmak isterim. malum yaz da geliyor bazı akşamlar beraber takılırız.
aldığım bisiklet şu;
(link)

Selamlar , ben de Yeşilpınar civarındayım ve yol bisikletim var ama tanıdığım çok fazla mtb'ci var bu çevrede yalnız kalacağınızı sanmıyorum

merhaba bedirhan bey. ben akşamları çıkıyorum ama burarda pek sürecek bir yer yok sanırım. her yer araba. daha ilk günden kaza yapıyordum az daha. var mı tavsiye ettiğiniz

Ben de yeşilpınarda oturuyorum. Haftasonları eminönüne gidip geliyorum. Her çıkışta da mesafeyi biraz daha uzatmaya, yokuş katmaya ve farklı bir yoldan gitmeye çalışıyorum.

bende yeşilpınarda oturuyorm, hafta içi işe bisikletle gidiyorum, bir haftasonu biryerlere tura gidebiliriz

Akşemsettin Mah. oturuyorum. Hafta sonu için bir tur planlanırsa katılabilirim.

ben cengiztopelde iett bloklarındayım, irtibat halinde olursak bir hafta sonu turlayabiliriz.

ben de cengiztopel deyim. c.tesi yada pazar bir tur düşünüyorum. Gelme durumu olan arkadaş varsa rotayı belirleyebiliriz.

ben katılabilirim, bu hafta sonu belirleyelim bir rota.

Geri