Scudo Sports

Yerel markaların en üst seviye yol bisikletlerini inceliyoruz (11.11.2025)

SerdarCYCoo2Bursa

Jiroskopik Kararlılık
Tepki
3.915
İsim
Serdar
Başlangıç
2009—10
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Herkese keyifli forumlar 🙋🏻‍♂️,

(Yerli ve milli değil) Yerel diyebileceğimiz markaların, en üst seviye bisikletlerini inceledigim, görsel ve video ile detaylandirdigim içeriği sizlerle paylaşmak istedim.

Yerel Firmaların En yüksek Etiketli Modelleri.jpg

Video olarak da incelediğim ve beğeni/uyarı/hayasızca asagilamalar için YouTube video içerigi burada,

Umarım birbirimize faydalı oluruz.. tercihte bulunanlara şimdiden kazasız belasız sürüşler dilerim...

Scudo
Peki f/p olarak sizin tercihiniz ne olurdu? Ben sanırım Salcano ile Carraro arasında kalırım.

Tartismasiz vanrysel. Bir bilindik marka. 2 ham vernik var boya yok cizildimi belli olmuyor. Kadrosu hepsinden daha iyi ve hafif. Jantlarida dtswiss uretimi gayet iyi bir jant.

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Tartismasiz vanrysel. Bir bilindik marka. 2 ham vernik var boya yok cizildimi belli olmuyor. Kadrosu hepsinden daha iyi ve hafif. Jantlarida dtswiss uretimi gayet iyi bir jant.
105, o konfigürasyonda sanki kısa kalan veri.

105, o konfigürasyonda sanki kısa kalan veri.
Amatör bir kullanici icin gayet yeterli bir set. ayrica yedek parcasida uygun. Duraace aldinmi bakim masraflari x3 oluyor. Bunlarida dusunmek lazim. Ki decathlon malinin arkasindadir. Bizim has yerli firmalarimiz topladiklari bisikletlerin arkasinda pek duramiyor. Durmayi birak dogru duzgun toplayamiyorlar bisikletleri.

Amatör bir kullanici icin gayet yeterli bir set. ayrica yedek parcasida uygun. Duraace aldinmi bakim masraflari x3 oluyor. Bunlarida dusunmek lazim. Ki decathlon malinin arkasindadir. Bizim has yerli firmalarimiz topladiklari bisikletlerin arkasinda pek duramiyor. Durmayi birak dogru duzgun toplayamiyorlar bisikletleri.
işte 200/300 bandı sanki amatörden hallice gibi, ama diğer dediklerinize yüzde yüz katılıyorum.

Peki f/p olarak sizin tercihiniz ne olurdu? Ben sanırım Salcano ile Carraro arasında kalırım.
Abi ultegra donanimlilar daha mantıklı , bu fiyatlar zor satılır alınır .. Van Rysel da mantıklı @EmreCavusoglu nun dediği gibi ama uzerindeki grup set bari Ultegra olsaydi , cok daha mantıklı olurdu Van Rysel .. video ve görselde belirttim , sadece Van Rysel da PM.olmasi da ekstraydi..

Geri