Scudo Sports

Yeniyim,öğrenciyim.

Volkan Berberci

Aktif Üye
Tepki
37
merhaba arkadaşlar. öğrenciyim. bilirsinizki öğrenci bütçesi yetmiyor düzgün bir bisiklete. Ben ucuz bir şekilde bisiklet toplamak istiyorum . Önerileriniz nedir ?

Scudo
eğer sıfır toplayacaksanız bütün almak daha hızlı ucuz ve garantili oluyor :)
yok 2 . el topluyorum diyorsanız 2.el sayfamız mevcut orada her seviyede parça satıyorlar..

Bütçeniz nedir ?

450-500 lira kadar bir bütçem var.

İzmir'deyseniz önerebileceğim bir yer olabilir.

Malesef , İstanbulda oturuyorum .

@Volkan Berberci

Bu fiyat aralığında Geotech Atlas yada Energy modelini inceleyebilirsiniz.

Şehir Bisikleti düşünüyorsanız eğer Alize modelide uygun olacaktır.

Merhaba elimde carraro grunge acera donanımlı 6aylık temiz bir bisiklet var garantisi hala devam etmektedir 380tl istiyorum azda olsa fiyat konusunda yardımcı olurum yanında kilit, ön flaşôr kadro korumalığı kask hediyemdir 0542 488 5320 bu numaradan ulaşabilirsiniz veya buraya numara bırakırsanız ben size ulaşırım saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: Volkan Berberci
Acaba boyunuz kaç ? Ona göre inçli bisiklet arayacağım size. :)

1.65 :)

Merhaba elimde carraro grunge acera donanımlı 6aylık temiz bir bisiklet var garantisi hala devam etmektedir 380tl istiyorum azda olsa fiyat konusunda yardımcı olurum yanında kilit, ön flaşôr kadro korumalığı kask hediyemdir 0542 488 5320 bu numaradan ulaşabilirsiniz veya buraya numara bırakırsanız ben size ulaşırım saygılarımla

mustafa kardeşim . öm atamadığım için msninizi ekledim. Müsait olduğunuz bi zamanda konuşalım .:)

bu iki bisikleti önerebilirim size
(link) (540TL)
(link) (300 $)
sadece bir öneri her ikisinide daha önce kullanmadım

Bu arada şuan sezonu sonu oldğu için bisikletçilerde biraz daha ucuza bulabilirsiniz bisikletleri sezon fiyatlarına göre

Az kullanılmış uygun 2. eller olabılıyor acele etme arastırmakta fayda var derım

kesinlikle 2. el komple bisiklet öneririm her türlü daha uygun fiyata geliyor....
şimdi kışa doğru insanlar bisikletlerinini satışa koyarlar....ilanları takip et hemen atlama :) bekle biraz fiyat düşsünler...

• Beğen
Tepkiler: Volkan Berberci
Geri