Scudo Sports

Yeni XTR'lar dayanıksız mı?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
310
Abiler ben bir video da, videoyu çeken adam yeni seri xtr ların gittikçe dayanıksız ve sadece yarışa odaklı olduğunu söyledi.
Sizce bu doğrumudur?
Ben xtr m900 fotoğraflarına baktığımda en azından şimdiki setlere oranla daha iyi durduklarını söyleyebilirim bu da ne kadar doğrudur bilemem çünkü sırf iyi durumda olduğu için de çekilmiş olabilir.

Scudo
Zannetmiyorum, sonuç olarak teknoloji fazla ilerledi ve dayanıksız üreteceklerini düşünmüyorum. Ama şöyle bişide olaibilir, biraz dayanıksız olsun insanlar yenisini alsın vs gibi Apple'ın eskitme muhabbeti benzeri bir şey olabilir. Tamamen şahsi görüşüm kanıtım yok :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Xtr lar herkes için değil. Fiyatlarından belli. Dayanıksız ise, umrumda da değil :)

96 model aktaricim, 2bin kusurlu yillarin m 970 modeli aynakolu ve yine ilk üretim serisi vites kollarini her turlu yük ve pis yollarda kullanmaktayim. Maşallah canavar gbiler ve daha uzun yillar devam edecekler gbi hissetmekteyim insallah. Mesele xtr olunca isin icine uzay teknolojisi girer ve denyonun tekinin kisisel yorumu xtr serisini baglamaz.
193005

@DiyarBronzface ayrica her zamanki gibi havada kalan bir yoruma dayanarak konu acmissin.
# Bu konuya ait video nerededir?
# Xtr a laf atan adamin bisikletle alakali kariyeri nedir?
# Daha yeni cikmis bir seriyi hangi ara yeterince kullanip " Dayaniksiz" yaftasi yapistirmistir?

Daha evel de yaptigin gbi delil ve gorsel atmadan bseyler geveliyorsun.

Yapma bunu

(link)

mevzusu geçen grup set bu set ise ; o videoyu çeken arkadaş hiç dayak yememiş bence. bu kadar mühendisliğin, ar/ge 'nin olduğu bir şirket işini kötü yapmaz. bazen kendi aramızda grup setlerimize atıp tutuyoruz ama bu onların kötü olduğu anlamına gelmiyor. benim tourney setli mtb'm var 16 yıllık daha bir kere yolda bırakmadı.

Xtr aktarıcıyı 15 sene kullanmak kıstas değil shimano altus aktarıcıda 15 sene kullanılır uzun kmler yapılır

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Japonlar dayanıksız mal yapmaz. Tourney serilerinin en dandik ürünlerinin bile km cinsinden 6 haneli yolları devirebileceği rahatlıkla söylenebilir.

@OmerKa
Yani sonuc ?

@mariokaldato
17.dakika da söylüyordu ve bilgileri garantilemek amaçlı attım
yeni xtr lardan kastımda m9100 siz sorun ben cevap vereyim oldu biraz

@DiyarBronzface
Ah be abicim kelimeler tükendi yeminle xd

@mariokaldato
Abi sorumun cevabını alamadım birileri dayanıksız diyor, birileri uzay teknolojisi diyor arada kaldım. Murat abi şu işe bir el atsın aydınlanalım, bu sefer kendi olmayan deneyimlerimide katmadım

Paylaştığınız video ilginç. Tipik, benim aldığım mal en iyisidir demiş arkadaş. Saygı duydum. Geçtim.

@DiyarBronzface
Bende şunu anlamadim : Yani biz seni dayanikli olduguna ikna etsek napacan hemen koşup bir xtr set mi alacaksin? Yada "dayaniksiz bunlar , dandik hacı ' desem vazgecip sram set mi deneyecen ne olacak yani? Yine sonuca varamadigimiz bir paradoksta debelendiriyorsun bu abini :D

@mariokaldato
Abi bilgi bilgidir, aklıma takılan sorulara cevap buluyorum, hem bu senin yazacağın bilgiler belki bana değil ama başkasının işine yarayacaktır bellimi olur

@DiyarBronzface
O seriyi degil ama eskidende eski xtr parcalar kullanmaktayim. Tikir tikir calisiyorlar ve benden once kaç km kullanildilar oda belli degil

@mariokaldato

Sonuç arama, biraz da ben senin gibi alakasız saçma sapan 12 yaş seviyelerinde yorumlar yapayım kendimce laf çevirip durayım :) Kızma haaa mariakaldato amca

Arkadaşlar , konunun ilgili seti "yeni" xtr setler , siz gidip 98-2005 arasındaki m-950/952 , m970 serilerini karşılaştırmaya sokuyorsunuz. Bahsettiğiniz gruplarla milyon kilometre yapın sıkıntı olmaz (bakımlarını doğru ve zamanında yapıyorsanız). Yeni grup setler pazarlama gereği eskileri kadar dayanıklı değil . En basitinden 98 model campagnolo mirage zincir ile 2010 campagnolo record zincirin ömürleri bir değil .
Bunun en büyük faktörü ağırlık kaygısı. Sen malzemeyi ne kadar hafifletirsen ömrünü okadar çabuk tamamlayacaktır.
Ayrıca xtr sette dayanıklılık çok aranan bir özellik değil .
Xtr set Türkiyede ulaşılmaz olabilir , yurt dışında öyle değil . Kalbur üstü bir sporcu, en kötü sezon sonu malzemelerini yeniliyor.

Geri