Scudo Sports

Yeni wahoo element roam tanitildi

Umut Tuna1

Daimi Üye
Tepki
565
İsim
Umut
Başlangıç
2019—20
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba arkadaslar ne zamandir soylentileri duyuyorduk ama ilk defa incelemesini gormus olduk videoyu da ekleyecegim yeni roam da yapilan degisiklikler şunlar olmus dual band gps kullanilmis, kullanim suresi 17 saat olarak belirlenmis,sarj girisi artik type c,yeni climbing feature eklenmis, hafiza 4gb iken 32 gb olarak guncellenmis yurtdisi fiyati 400 dolar olarak belirlenmis bizdeki fiyati yaklasik 10-12 bin arasi olmasi muhtemel,ekran renkleri 8den 64 e cikarilmis sanirim hepsi bu iyi seyirler.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ghostt
Scudo
Eski modelini 10-11 bin tl’sına satıyorlar, bu modelin temiz 15 bini var. Alacak olanlar yurt dışından eş dost akraba ne varsa artık onlara getirtip alsın.

Şu aletin teletonla kolay kurulum yapılabilmesi dışında hiçbir esprisi olmadığını düşünen bir tek ben miyim?

Let the linç begin!

İyi de bunun yapabildiklerini zaten edge 830 2019 dan beri yapıyor ve artı olarak dokunmatik ekran ve daha fazla derin özelliğe sahip.

Edit: Video izledim bu ürünün kendisini sattırması için edge 830 dan daha fazla özellik sağlaması gerek benim düşünceme göre.

Geri