Scudo Sports

Yeni video Eray taskıran.Barış çelik

Scudo
Güzel olmuş gerçekten :) Sadece görüntüler bazı yerlerde kötü çıkmış.(bulanık).

kamera çok titremiş bide kameradan olsa gerek bulanık olmuş ama hareketler çok güzel diğer videoyu bekliyoruz:)

aslinda kamera guzel cekiyoda video montaji icin formatını değiştirmek zorunda kaldık o yuzden biraz goruntu kalitesi azaldi daha guzel bi kamera ile daha guzel bi videomuz gelicek kalabalik grubumuzun toplu videosu olur sanirim 2-3 kişi değilde daha fazlasi yani ama biraz daha vakti var hava şartları bi gun elverişli bi gun elverişsiz değilde genel olarak hergun elverişli olduğu gunlerde olur tahminimce tşkler yorumlar icin

@ozan delipınar

Bunu özelden de sorabilirsin değil mi ??

Güzel bir video arkadaşlar ancak gündüz çekim yaparsanız daha sağlıklı olur :):) diğer videonuzu da bekliyoruz meraklandım şimdi :D.

Barış ve Eray süper video olmuş arkadaşlar..Bir ara gelin binelim bayadır görüşmüyoruz.Devamını bekliyoruz;)

@ozan delipınar

teşekkürler kardeş ama bence biraz daha video izle turkiyede bizden daha iyileride var :)

@ozan delipınar

pemde olanı 2008 mirraco option barişin bisikleti benimkisi ise beyaz olan o da 2009 mirraco option custom

@poytatu

teşekkürler guzel hava oldugu bir zaman geliriz sureriz gorusmuste oluruz saolasin...

@Uğur Çakırlar

saolasin diger video gunduz cekimi ve kaliteli bi kamera araciligi ile olur zaten ama daha vakti var fakat cok guzel olacagini dusunuyorum kismet olurda dusundugum gibi bişey çekersek eğer

Pedalınıza sağlık. Çok iyi bir video olmuş.Gün geçtikçe daha da iyi olucağınızı umuyorum.Takım halinde yapıcağınız çekimi sabırsızlıkla bekliyorum.Şimdiden kolay gelsin.

Akşam binmeğin havasıda bir başka :)
Video biraz bulanik ama hareketler cok iyi ;)

@By Zehir

aynen dukkanlara dikkat ederseniz hep kapali ama biz yine devam :D yorumlar icin tskler

video güzel olmuş . helal size. iyisiniz valla :)

Biraz bulanık ama hareketler anlaşılıyo ayaklarınıza sağlık

Geri