Scudo Sports

yeni topladıgım bisiklet

Tepki
1
Bisiklet
Bisan
s.a arkadaşlar sonunda istedigim gibi bi şase buldum ve toplamaya çalıştım diyelim :)parcalar kalıteli degil elimde olan bisikletlerden topladıgım parçalar ama cantlar ve amortsör yeni sele borusunun rengine bakmayın deneme amaçlı boyadım :) şaseyide aynı o renge boyamayı düşünuyorum bu şaseye kalıteli parcalar alsam vites kolları arka aktarıcı gidon falan degermi yaptıgım masrafa yorumlarınız için şimdiden sagln..
http://c1303.hizliresim.com/17/6/kt6z4.jpg

Scudo
Toplama bisikletin masrafı,piyasadaki o düzeyde olan bisikletlerin fiyatlarından daha fazladır.Yani;bu bisiklete masraf yapmak yerine,alacağın parçaların parası+resimdeki bisikleti satıp onun parası= yeni bisiklet.(Bu tamamen benim kendi düşüncem)

Evet kendimden biliyorum vites ve vites kolu aldım eski bisiklete sonrada maşa,jant,aynakol falan almam gerekiyordu 200 tl falan tutardı onun yerine biraz daha para koyup sıfır aldım çokta memnunum.

Bisikletimi 850 liraya aldım üstüne aldığım yeni parçaların toplam fiyatı 650 tl :D

@Eray Geçay

eray kardesim yorum için teşkrederim kafam iyice karıştı şimdi toplasam dahamı ucuza gelir yani

Geri