Scudo Sports

Yeni sistemimizin ilk bakanları açıklandı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Watts Per Kilo

Aktif Üye
Tepki
365
İsim
Ege
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Geçtiğimiz ay yapılan seçimlerde cumhurbaşkanı ve parlementoya halkımız karar vermişti. Bugün de yeni bakanlarımız duyuruldu.

İşte liste:

E8D33766-FE93-4C06-A2E3-73642C1C7845.jpeg

Gençlik ve Spor Bakanımızın Geçmişi:
FC4ACDA0-76C4-4DC1-8CB1-AC8F8B8A9521.jpeg

ED18A567-6C32-4609-AAF7-9E1DF2ED36E3.jpeg

EE4120AF-7329-4208-ADD1-626154E90863.jpeg

Özellikle, yeni spor bakanımız hakkında ne düşünüyorsunuz?

Türkiye’ nin yetiştirdiği; acı çekerek başarıya, yeterli bilgeliğe ulaşmış sporcularımız ve spor yöneticilerimiz varken, bu alanda hiç uğraşı içerisinde olmamış birisinin spor konusunda yönetimin tepesinde bulunmasını yanlış buldum ben.

Scudo
Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Toto Teşkilatının başkanlığını yapıyor.

Geçmişte başbakanlık müşavirliği yapan Kasapoğlu, aynı zamanda AKP Milletvekili Feyzullah Kıyıklık'ın damadı.

İlk aramada ulaşılan bilgi bu. Ben ikna oldum. Damatlık müessesesi önemli.

Ahaha. Ulan şaka gibi valla. Kadın bakan için de şu çıkıyor.

İngilizce biliyor. Evlidir.
Ayrıca Zehra Zümrüt Selçuk eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç'un kızıdır.

Diyorum bu kadın birine benziyor ama.

@Wberlin Evet. Bölümü doğru olduğu sürece burada her şeyi paylaşabilirsiniz ve tartışmaya da açabilirsiniz.

Bisiklet forumunda Bisiklet ve Bisikletle ilgili şeyler konuşulur diye bekliyordum:) Bence bu konuların yeri bura değil.Ayrıca ne gerek var, burada bu tip konuları açmaya ?

@AmatörBisikletçi-01 peki yarın öbür gün sizin de konusu her ne olursa olsun paylaşmak istediğiniz bir şey olduğu zaman veyahut sormak istediğiniz, biz yanu ne gerek var desek gidin Google amcaya yazın çıkar desek buranın ne espirisi kalır ?

Paylaşmak güzeldir :harika:

@mubeac ne yararı var? sınırlı sayıda az takipçi var, twittar taglarına yazarsan daha çok kişiye düşüncelerin ulaşır, bence burası siyaset yeri değil çok gereksiz kalıyor.

Vay anasını Mustafa Varank sanayi ve teknoloji bakanı. Benim rahmetli üniversite hocasının abisi o_O

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
Forumda hani siyaset yasaktı?

• Beğen
Tepkiler: bsklt07
@kobalamin tam olarak nereden rahatsız oldunuz alıntı yaparak belirtiniz. Türkiye cumhuriyeti devletinin yeni bakanları bunlar. Siz bu devletin vatandaşı hissetmiyor musunuz kendinizi?

Konular, sizin bu tavırlarınız yüzünden kapanıyor :snzdglsn: Adam konusunu açmış, güzel de bağlamış "keşke spor geçmişi olan birisi spor bakanı olsaydı" demiş.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri