Scudo Sports

Yeni Sezon

bisikletletçi52

Forum Demirbaşı
Tepki
154
arkadaşlar acısıyla tatlısıyla :D bir sezonu daha geride bıraktık artık önümüzdeki yarışlara bakacağız :D yeni sezondan haberi olan yada yarış tavimi olan varmı

Scudo
Dostum daha erken en az 2 ay felan bekle acele işe şeytan karışır bak....

@ismail_01

:D bellidir bence takvimi bilen arkadaşlar vardır

ben biliyorum:D temmuzda ankarada avrupa şampiyonası var :D bunun dışında bir bilgi istiyorsan en az ocağa kadar beklemelisin

• Beğen
Tepkiler: hakan yılmaz
@UCO

anıl sana bahsettiğim yarışlar bunlardı suan uci de bunlar diğerleri aralık ocakta ancak acıklanır

ve birkaç bilgi daha
(link)
By (link)

bursada temmuz ayı içerisinde uluslararası yol yarışı yapılacağı haberidi duydum..

@temu90

valla benim görüşüm türkiye şampiyonasının ANTEP te yapılmasından yanayım her yiğidin bitirebileceği bir yer değil...Sağlam parkur ve uzak olması dolayısıyla çoğu kişinin türkiye şampiyonası için oraya geleceğinin düşünüyorum....

@street

zaten o allahın emri...mtb de aynı yerde olacak...federasyon alanya ile kardeş oldu diyebiliriz artık...

İlk yol yarışı Alanya'da sömestirde yapılacak diye biliyorum.

bir hafta sonra falan milli takım kampı var buyuk ihtimal trabzonda yapılıcak bende gidicem ondan sonra da yarışlar başlıyacak kamp süresi 2 hafta kadar olucak ..

hayır bitmedi boluda kondisyon kampı vardı o bitti şimdide hem kondisyon hemde bisiklet kampı var milli takım kampı genç erkeklerin ki bitmiş olabilir

arkadaşlar bırakın yol bisikletini :D mtb takvimi full olan varmı

Geri