Scudo Sports

Sedona 2015 modelleri

@can akıncılar

Umarım öyledir, öyle olsa bile herhalde bayiler mağazaları yine MTB ile doldurur, 3 büyük şehirde olmayanlar diğer modelleri almak istese her boy kadroyu rengi bulamaz.

Scudo
Sram xx1liyi merak ettim. Neyse şurda yıl başına 2 ay kaldı beklicez. (Biraz zor olacak ama :D :D :D :D :D :D :D)

Resmi yükleyememişsin senin yerine yapayım.

https://i.hizliresim.com/zE1vGB.png

• Beğen
Tepkiler: ibrahim Ö.
beyler 2015 model sedonalarla tanışma şerefine ne zaman nail olacağız, yeni bisiklet alır mıyım almaz mıyım bilmiyorum ama en çok da sedoanın kros hani bazılarının İngilizce yazmayı ve söylemeyi sevdiği şekliyle saykılkros modelini merak ediyorum.

ocak ayında mağazalarda olucak dediler ama modellerin tanitimi ne zaman bende bekliyorum.

@emir yakup bulut

Aslı bisikletten Oktay bey, Aralık sonuna kadar bisikletlerin sitede yayınlanacağını söylemişti.

Bugün devlet sırrı gibi korunan 2015 model sedonaların kataloğunu bir sedona bayisinde görme şerefine nail oldum ve başım göğün tavanına çarptıktan sonraki ilk şaşkınlığı üzerimden atar atmaz ilgilendiğim kategori olan kros bisikletler için-hani şu evrensel bir zorunlulukmuş gibi İngilizce cyclocross diye yazılan ve okunan-kros bisiklet modelindeki renk tercihini görünce sedona yetkililerine teşekkür etmek istiyorum, beni yeni bir bisiklet almak için bütçe oluşturma zahmetinden kurtardıkları için
Yapsana şunu kırmızı-siyah ..ör:Baki Kayan ın topladığı bisiklet , forumda fotoları paylaşıldı veya geçenlerde yol bisikletlerimizin fotoğrafları bölümünde birinin paylaştığı ve bisikletten çok resimdeki çöp konteynerinin konuşulduğu o sarı- siyah Fokus gibi canlı renkler..kros bisiklet için siyah-beyaz tercih etmek ragbi takımına pembe forma giydirmekten farksız.

Düz maşalı şehir bisikletleri nasıldı? renkleri ve fiyatları konusunda biraz bilgi verebilir misiniz?

@tuna k

üzgünüm acelem olduğu için sadece kros bisiklet sayfasına şöyle bi göz attım ,

Merhaba arkadaşlar sedona facebook adresiyle iletişimde bulunarak bu salı 2015 model sedona bisikletlerin websitesinde sergileneceğini öğrenmiş bulundum.

Umarım bisikletleri hala dolar üzerinden satmaya devam etmezler, çünkü sedona 650 modeli 3500TL etmeyen bir model.

• Beğen
Tepkiler: avanak_abdi
Bi Türk firması neden bisikletleri dolarla satarki zaten.. İnşallah beklediğimize değer

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
@enes dukan

Türkiye'de neyi dolar üzerinden almıyoruz ki?Adamlar sadece hesap makinasını önlerine koyup doları TL. ye çevirmemişler o kadar. Tamamen üşengeçllik yani :)

Mosso Elite SLX kullanıyorum. Ama insanoğlu açgözlü. Biraz daha iyi bişey uygun fiyata denk gelir umuduyla satsam mı acaba diye tilkiler dolanıyor kafamda :evil: Carraro 2015 modelleri açıklandı ama bu marka zerre kadar hoşuma gitmediği için es geçtim. Salcano da sağolsun bayağı bir zamlamış bisikletleri. Renkler, modeller kötü. Yabancı markalardan zaten umudum yok. Dolar, euro almış başını gitmiş. Sedona bakalım ne yapacak. Yine dolar üzerinden fiyat koyarsa sadece siteye girer çıkarım. Böyle bir firmasın. Site yapıyorsun. Kuru çevirecek kod yazması zor geliyor. Adama gülerler...

Bisikletin markası sedona fakat sedonanın ürettiği bisiklet uzerindeki ekipman 1 yada 2 tane diğer tum ekipmanlar dışarıdan geliyor bu yuzden dolar uzerinden satmasını normal buluyorum ama tabiki doların degeri fazla olduğu için bazı bisikletler fiyatını haketmiyor.

• Beğen
Tepkiler: evrenozbilen
@Barış TURAN

dolar kuru yükseliyo sürekli :D fiyatta oynama olur bence ne olursa olsun türk lirasıyla olmalı. hem fiyat sabit olur değişmez sürekli

Geri