Scudo Sports

Yeni Nesil Bisiklet - Denny

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
(link) iyiymiş :)

Teknolojinin bisikletlere entegre edilmesiyle yüzyıllardır kullanılan iki tekerli ulaşım araçları da adeta çağa ayak uydurmaya başladı. Son olarak DENNY ismiyle karşımıza çıkan bisiklet, elektrikli pedal ve otomatik vites desteğiyle fark yaratmayı başarıyor.

Scudo
Vay arkadaş otomatik vitesli bisiklet de çıktı :D

O değilde kilitleme sistemi süper, bisikletin çoğu yeri iyi düşünülmüş, bana göre gayet başarılı. Fiyatları veya piyasaya ne zaman çıkacak ?

Gidon-kilit olayı gerçekten güzel olmuş.
Bir de katlanır yapsalar mükemmel bir ulaşım bisikleti olur.

Üretimini Fuji yapacakmış ve 3000-5000$ gibi bir fiyat söylentisi varmış.

Güzel makine.
Bisikletin vitesi bildiğimiz göbekten vites. Alfine 11. Bu göbekten vitesler için Shimano Dİ2 sistem yaptı. BMC gibi bir kaç marka bunu kullanıyor. Böylece sadece düğmeye basarak vites değiştirebiliyorsunuz. Göbekten viteslerde vites değişimi o kadar kolayki dururken bile vites değiştirilebiliyor zaten. O yüzden elektronik değiştiriciye ihtiyaç yok aslında.
Zinciri, pardon kayışı, Gates karbon kayış. Ön göbekteki dinamo da bildiğimiz dinamo. Bisiklette kilitlenebilen gidon hariç yeni bir şey yok aslında. Ha bir de fırça kuyruk:)
Elektrikli pedal yazmışlar ama bununla ilgili bir bilgi bulamadım... Haberi çeviriken yanlış çevirmişler sanırım.

Tasarım harika. Tüm donanımları etkisiz bırakacak türden bisiklet..[emoji106][emoji2]

Ön yargılı yaklaşmıştım. Ama videoyu izleyince ağzımın suyu aktı. Dizaynı, pratikliği, elektrikli bölümünü at gitsin. Geri kalanı mükemmel. Triger kayışından zincire de ayrıca hayranım.

Bende gidon kilit sistemine çok beğendim, harika olmuş :)

Sonbaharda Turkiyede satisa sunulcagini okumustum melsa.com da. Sabirsizlikla bekliyorum bence bisiklette son nokta olmus.

Telefondan yaziyorum. Hatalar icin ozur dilerim.

Dizaynı çok güzel olmuş, daha da geliştirir bunu ArGe leri.

A' aaa. ne kadar güzel bi bisiklet. keşke benim de olsa. ( kem gözlü Şevket ) :D

• Beğen
Tepkiler: sspl
Bisiklet karbondur dimi ya ? Sonra 20kiloluk bisiklete binmek zorunda kalmayalim :D

Telefondan yaziyorum. Hatalar icin ozur dilerim.

şu bisikleti gördükten sonra ciddi ciddi acaba diyorum normal şehir bisikletinin çamurluğunun bağlantı kollarının oraya bi fırça monte etsek acaba ... :mlk:

Tasarım yarışmasında en fazla oy alan bisiklet. Türkiye'ye 2015 sonbaharında geliyormuş.Fazla meraklandırmadan fotoğraflarını göstermek istiyorum.

(link)

(link)

(link)

Buda videosu neden tasarım harikası olduğunu anlamak için kesenlikle izleyin;
(link)

Canım çekti Olsada bir binsek demi ?:)

@Murat Cömez

3-4 ay önce üçüncü baskı yazan bir yorum okumuştum.. :):)

çok güzelde fiyatını düşündükçe ürküyorum :confused:
keşke ucuz bişey olsa daha ulaşılabilir olsa. elektrikli bisikletler çok güzel şeyler hele ki böyle denny gibi yenilikçi ve tasarım harikası olanları. keşke ulaşılabilir olsa. şehirde kullanılan mtb lerin trekking bisikletlerinin varlığını tehdit edecek derecede ulaşılabilir olsa.

Yakında Türkiye'de satışa başlanacakmış fiyatı ne olur acaba...

Benim gözüme çok hoj gelmedi aero kadro + jantı hiçbişeye değişmem :)

Geri