Scudo Sports

Yeni kadro alınırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

VolkanÖzcan

Forum Demirbaşı
Tepki
404
Başlangıç
1998—99
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Arkadaşlar merhaba, kadrosu kırılan bir bisiklete kadro alacağım. Uyum sorunu yaşamamak için nelere dikkat etmek gerekir? Fren tipi, jant boyu, sele borusu girişi bunlardan bildiklerim.

Sanırım maşanın girdiği yerde de farklılık olabiliyor, bilgisi olan varsa yazabilirse şimdiden çok teşekkürler.

Scudo
@VolkanÖzcan

Volkan hocam 2008'de kayıt olup 58 Konu başlığı açmış biri olarak öncelikle böyle yarım yamalak konu açmanız uygun olmadı :)

Eski kadronuzun özelliklerini bilmiyoruz ki yeni kadro da şöyle olsun diyebilelim.

Lütfen biraz daha itinalı konu açalım.

Oncelikle geçmiş olsun.Kırılan kadronun geometrisini ve eger maşa kırık ise kadronun maşa deliğinin (deliğin ismi aklıma gelmedi) .zaten iki farklı ebat diye biliyorum yol kadrosu için.

@Halilibrahim merhaba, konuyu kasten bu şekilde açtım. genel bir başlık oluşsun, her türlü kadro yenilemek isteyen insan faydalanabilsin istedim.

dediğiniz gibi yapsaydım benim işim daha kolay olurdu ama bir daha biri benimle aynı bisikleti kırmadığı sürece konu görece faydasız olurdu. konuyu açmadan önce forumda arama yaptığımda böyle bidolu örnek vardı maalesef. adam x bisikleti kırmış, al y kadrosu sana uyar demişler konu kapanmış.

ben forum ortamında herkesin işine yarayacak şekilde bu sohbeti başlatmak istedim.

yani şimdi mesela ben size kırılan kadromun modelini söyleseydim, siz bana yeni kadro bulmak için hangi kriterlere dikkat edecektiniz, bunları yazarsanız verimli bir başlık oluşturmuş oluruz sanıyorum,

kolay gelsin

Kadronuz 26 mı 27,5 mu 29 mu?
Kırılan kadroda v Break mi disk mi kullanıyordunuz?
Maşanız konik mi düz mü?
Sele borunuz 27,8 mi 31.6 mı 34.9 mu?
Kadro yol mu mtb mi city mi?

Kadro nuz kaç yıllıktı garantisi varmıydı? Vs...

+ olarak eski kadronuzun uymlu olduğu furç entegre,yarı entegre vs. hangisi olduğuna da dikkate almanız lazım aksi taktirde uyumsuz olursa yeni bir furç takımı da almak zorunda kalırsınız

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
Geri