Scudo Sports

Yeni fuji bisikletim de fabrikasyon boya sorunu mu var?

Borusan Oto ve bayileri boyasında çizik olan sıfır araçları çizik ve rötuş boyutuna göre %2-4 arası iskonto ile satıyor, siz de iskonto isteyin satıcıdan ;)

Scudo
@gokhankoc Hocam eve gelince gördüm mağaza da görsem isterdim belki :) gerçi satıcı ılımlı insanlar istersen diğer açılmışlar dan al bak dediler, ama bende işte açılmışlarda da başka bir şey çıkar mı diye düşünüyorum burak bey belki okuyordur bu mesajı kendisi gayet ılımlı yardımsever bir insan benim gördüğüm kadarıyla....

Fuji bisikletde indirim var. Siz indirimli mi aldınız bilmiyorum. Satıcıların bazılarının web sayfalarında yazmıyor ama ithalatcı Melsa sitesinde belirtmiş. Bu gün cüzdanımda 600 USD. Döviz olarak nakit para vardı. Bağdat caddesindeki gürsel bisikleti aradım fuji katlanır fiyatı nedir dedim 777 USD dedi. Ama bu biskletlerde 19 mayısa kadar indirim varmış dedim. ha var dur heasplıyayım 621 USD dedi ben 600 USD döviz olarak versem olurmu dedim yoo öyle olmuyor dedi. Teşekkür ettik kapadık telefonu. Bu bisikleti almaya kararlı olsaydım ve Melsa nın sayfasına bakmasaydım 156 USD fazladan ödeyecekdim herhalde. Eğer 21 USD den (60 TL.) feragat etseydi ve ilk seferde indirimli fiyatını söyleseydi dükkana gidecekdim ve kesin alacakdım. Dükkana gitmişken etrafa bakacakdım, pompaydı, giysiydi, fardı, oydu buydu derken bazı şeylerde alacakdım. O kıyamadığı 60 TL.sini fazlasıyla çıkaracakdı. Arkadaş bisiklet alırsan bana da söyle bizim oğlanda istiyor ona bakacağız demişdi muhtemelen onu da sonra oraya getirecekdik. Arkadaşın oğlanın arkadaşlarıda belki görüp babalarını oraya götüreceklerdi, oradan memnun kaldığımız için her ilk ihtiyaçda önce oraya bakacakdık, bu zincir böyle gider de gider. Ama benim artık oradan geçerken o dükkanın önünde yavaşlamama dahi imkan yok.

@A.Sinan Ben de indirimle aldım evet, ama indirimi her yer yansıtmıyor önce kliksadan almıştım ama indirim yansımadı iptal ettim daha sonra bayiden aldım, bana da başta kimse indirim demedi ben kendim söyledim yani başta diyen yok zaten indirimli olanları geç göndereceklerini de söylüyorlardı ama ellerinde varsa veriyorlarmış...

Hakikaten çok ama çok büyük sorunmuş ben bile bayağı etkilendim.:ckskc:

@redwolf Ben büyük sorun demedim dikkat ederseniz, sadece arkadaşların görüşlerini merak ettim...

Bu bence sizin için bir lütuf göz,nazar veyahut diğer kötü bir hadise olmasın diye gelişmiş bir durum bence çokda takmayın mesut,mutlu ve rahat olun.

Bu kadar bir çizik alacağınız sıfır arabada olsa o arabayı alırmısınız?

Arabayıda aldıkdan sonra istanbulda elli tane yeri çiziliyor. bir yere park edip gidiyorsun geldiğinde çizilmiş. Tabi arada çok fazla fiyat farkı var ama bazı insanlar için bu fark önemli değil değeri ne olursa olsun onlar için kıymetli olabiliyor. Ayrıca yeni alınmış birşeyde hiç hata olmamasını istemek bence normal.

Arkadaşlar diğer yeni sıfır bisikletlerde de buna benzer ufak tefek boya izleri oluyormuş, araştırdım baktım artık benim için önemi yok, sağ olsunlar hem Güngörler bisikletten Burak ve Ali bey hem de Türkiye distribütörü Melsa ilgilendiler ne istersem yapmayı kabul ettiler kendilerini bir kez daha teşekkür ediyorum buradan. Bisikletimden memnunum, biraz gözümde büyüttüğüm sorun olmayan normal şeyler bunlar konuya yorum yapan herkese de teşekkürler...

Bisikletimi değişime verdim ama umarım çok uzun sürmez bir kez bile kullanamadım şimdi de değişmesini uzun süre beklemem umarım uğraşıyorum ama pek yavaş gidiyor şimdilik...

Fuji İşcilik Ve Kalite Konusunda Oldukça Üst Seviye Bir Marka,Bisikletinizin Kadrosu Muhtemelen Kargolama Sırasında Çizlimiş,Veya Çizilen Kısın Katlandıgında İç Tarafa Geçiyorsa Sürtünmeden Kaynaklı Bir Çizik Olabilir.Sonuç Olarak Folding Bisikletlerin Ek Yerlerinde Boya Sıyrılmaları Olacaktır.

Geri