Scudo Sports

Yeni Carraro Flexi 109 katlanır bisiklet

sonyaz

Daimi Üye
Tepki
396
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Peugeot
Bisiklet türü
Yol bisikleti
CARRARO FLEXI 109 285H 9-V VB 20”

Carraronun 9 vites modeli yoktu 2018 ile birlikte yeni model çıkarmışlar.
Genel ekipman olarak iyi ama ön maşanın çelik olması ve gidon direğinin seleye yatık olması dejavantaş olmuş, 2018 Diğer carraro modellerinde ön bagaj takma delikleri bu kadroda yok, Fiyatı dahon ve tern düzeylerine gelmiş. Bu modelde disk frenlere de yer verseymiş keşke :) kendini geliştiren marka olarak seneye görebiliriz belki

CARRARO 109.png

KADROALÜMİNYUM KATLANIR 1.1/8″ MIKNATISLI
MAŞAÇELİK RİJİT 1.1/8″ MIKNATISLI
ARKA VİTESSHIMANO SORA R3000
ÖN VİTES
KRANK TAKIMIALÜMİNYUM 52T
ARKA DİŞLİSHIMANO CSHG30 11-28T KASET
VİTES KOLUSHIMANO SORA R3000 1X9
FRENSHIMANO SORA R3000 V-FREN
LASTİKSCHWALBE KOJAK 20X1.35 REFLEKTÖRLÜ
JANTCARRARO ÇİFT KAT ALÜMİNYUM
SELESELLE ROYAL
EK ÖZELLİKLERÖNE DOĞRU AÇILI VE YÜKSEK AYARLI GİDON
FİYATI 1.871 TL

Scudo
Ağırlıkları yazmıyorlar sinir oluyorum yahu :acpsnr: Aynakol 52 yorucu oluyor ama arka ruble 11-28 olduğundan bir nebze daha rahattır eminim. Renk uyumunu pek beğenmedim ama.

• Beğen
Tepkiler: sametutuncu
@Fırat Ç. Troya dediğiniz 2017 flexi 107 değil mi? Ben 2018 modeli çıktı mı diye merak ettim

@sonyaz Merhaba,
2018 model 21 vitesli flexi'yi inceleme şansı buldunuz mu?
(link)

Dosyalar

• accell-carraro-flexi-121-sari-00671.jpg
    accell-carraro-flexi-121-sari-00671.jpg
    76,7 KB · Okunma: 42
  • Beğen
Tepkiler: sonyaz
bu rengi daha güzel. diğer renk kombinlerini niye eklemezler ki:mad:

Dosyalar

• 31124679_1870643179654941_1737377731292536175_n.jpg
    31124679_1870643179654941_1737377731292536175_n.jpg
    83,2 KB · Okunma: 186
  • Beğen
Tepkiler: Anıl E. Tosun
Sitesindeki resimde, ön bagaj delikleri görünmüyor ama bayiye gelen üründe bu delikler mevcut, 109 u yakından görünce tam hız yapmalık gibi duruyor

IMG_20180419_182352.jpg

• Beğen
Tepkiler: slckats
bununla yokuş çıkmak için sağlam kondüsyon ve azim lazım...

Buna baktım her yeri zangır zangır oynuyordu içime sinmedi bu da oynuyor mu

• Beğen
Tepkiler: oulouloul
Bisikleti kullanalı 5 ay oldu çok memnun kaldım bisiklet çok performanslı yol bisikletlerine kafa tutuyor ve kullaniş acisindan cok pratik ayrica shimano sora takım olmasına rağmen fiyat cok uygun kesinlikle herkese öneririm

Bende almayı düşünüyorum çamurluk ve arka bagaj mümkün mü deliklerini göremedimde

• Beğen
Tepkiler: HasanYyz
Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ben de çok memnunum, almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

Vites oranları Flexi 121 hariç çoğu yerli ve yabancı marka bisiklet ile benzer. Şehir içi yokuşlarda çok zorlanmıyorum ancak uzun yokuşlarda zorlayacaktır, ileride elimde boşta duran 11-34 rubleyi takmayı düşünebilirim.

Jantların quick release olması bence önemli. Büyük anahtar yerine sadece küçük pompa, yama ve plastik levye alıyorum yanıma.

Schwalbe Kojak lastikler slick lastik olmasına rağmen çok rahat, titreşimleri çok iyi emiyor ve yol tutuşu gayet iyi. Bu lastiklerle birlikte gelmesi bana göre artılardan.

Yol ve dağ bisikletlerimde iyi setlere alışık olmam Sora setli bu bisikleti seçmemdeki nedenlerden biriydi. Hem fren kollarının hem vitesin hissi gerçekten kaliteli. Diğer denediğim katlanırlara göre fren performansı daha iyi, kollarda herhangi bir esneme yok. Ön-arka jant göbekleri Shimano TX500.

Sele, Selle Royal Rio taytsız kullanım için son derece yumuşak, rahat bir sele.

Bisikleti el tartısıyla tarttığımda pedallar dahil 11.9kg geldi. Katlanan bölgelerinde herhangi bir oynama bir ses şimdiye kadar hiç gelmedi. Ön arka çamurluk ve bagaj takma delikleri mevcut.

Eksilerine gelecek olursak, Tilt 500'de olduğu gibi gidonu sabitlenmiyor, bunun için cırtlı bir bant gönderilmiş o da iş görüyor ama Tilt 500 gibi pratik değil. Katlandığında iki tekeri yan yana gelmiyor ama tek tekerlekle de itilebiliyor yine de Tilt 500 gibi 2 tekerleğin de yere düz basmasını isterdim. Ancak ben küçük bir şehirde yaşadığım için genelde gezme amaçlı kullanıyorum o yüzden bunlar benim için çok da eksi yönler değil.

20180815_162417.jpg

Merhaba, urunu alali yaklasik 4 gun oldu ve urun katlaninca frenin vidalari masaya degiyor ve ciziyor. Urun performans icin gayet iyi bir secim. Frenleri gayet guzel, gobekleri shimano ve mandalli olmasi cok buyuk bir avantaj. Dahon veya tern gibi guzel katlanmiyor ve katlaninca da sabit durmuyor.

• Beğen
Tepkiler: Ned Stark
Kullanan arkadaşlar nasıl gidiyor şuan bir sıkıntı yaşayan var mı?

Dahon yada tern gibi katlansa tadindan yenmez. Elimdekini satip dahon almayi dusunuyorum. Cok fazla katlama ihtiyaciniz yoksa gayet guzel ve kaliteli bir bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: altayfun
Carraro flexi 109 modeline çamurluk ve arka sele takılma imkanı var mı acaba, eğer varsa nerden temin edebiliriz. Teşekkürler.

@ggiray
Bayide gördüğüm 2019 model kırmızı da çamurluk ve bagaj delikleri vardı. Piyasadan bütçene göre beğenip alabilirsin.

Geri