Scudo Sports

Yeni Bisikletim için yorumlarınızı bekliyorum

crom

Üye
Tepki
1
uzun zamandır bisiklet almayı düşünüyodum.dün ani bir kararla kendimi bi bisiklet alıp amatörce bu spora başlıyorum.aşşagıda verigim linkteki Field (Harsh D\DSK)marka bisikleti 500 ytl ye aldım.bu aletle ilgili yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim.

(link)

Scudo
Hangi modelini aldın peki ? Siteye girdim ama birsürü bisiklet var . Birine baktım guzel göründü gözüme :):) bisikletin modelini yazarsan daha faydalı olunur .. sadece marka hakkında yorum yapmak yanlış olur bana göre ;)

Dostum full süspansiyon dağbisikletleri bölümünde.modeli Harsh D\DSK

http://img47.imageshack.us/img47/4406/harshdst5.jpg

Bu heralde .. İlk başlangıc için agır bir model tercih etmişsin .. Ama ilk başlangıclarda hangimiz agırdan baslamadıkki :D

İşin acıkcası bu markayı ilk kez duyuyorum başta yabancı sanmıstım ama türkce site görünce sasırdım bi :) Diskliymis .. Fena degil ama forumda bi sorsaydın belki sana daha iyi bisey aldırabilirdik ...
Cift süspansion arazi inislerinde isine cok yarıyacaktır ;) ama düz yolda bu seni bayagı bi yorar .. KAdro guzel göründü gözüme .. ;)

Hayırlı ugurlu olsun ... Güle güle kullan ..

Hayırlısı olsun.Lakin bu bisikletle Dh yapma olasılığın yok gibi görünüyor.Maşa ve kompanentler yetersiz kalacaktır.Eğer ki Dh yapmayacaksan full süspansiyon almakla hata yaptığını düşünüyorum.Sadece ön tarafında amortisör bulunan bir bisikletin sana daha faydalı olacağı kanaatindeyim.

Yukarıda yazdıklarımı düşünmeni isterim.Eğer dh yapmayacaksan,bisikleti değiştirmen çok olumlu bir hareket olacaktır.

Saygılarımla
Murat ALTINCAN

öncelikle hayırlı olsun.önemli olan senin beğenmen ama bu işe biraz girince ,daha iyi kararlar alacaksın.ama bu işe başlaman ve içine sinen bi bisiklet alman çok iyi.herşeyi zamanla geliştirirsin.forumu takip et;)

hepinize teşekkürler.şimdilik bununla başladım .aslında foruma bisikleti aldıktan sonra girdim.yoksa hepinizin fikrini alırdım.ani bi kararla hoşuma giden bisikleti aldım.daha çok görüşecegiz.arıca bisiklet kullanırken giyecegimiz kıyafet,kask vs. içinde önerilerinizi bekliyorum.bide ben memur bi adamım öle 100 ytl yi bi kaska veremem uygun fiyatlı şeyler olursa önerileriniz sevinirim.hepinize kolay gelsin...

Bisiklet öyle bir araçtır ve bisikletçilik öyle bir spordur ki memur bile yapabilir, ilgilenebilir, sizin neyiniz eksik.
Hayırlısı olsun diyeceğim fakat keşke almadan önce foruma girseydiniz, bunu size aldırmazdık :)
Eğer daha yeni aldıysanız, aldığınız yere götürüp değiştirin diyeceğim ama iade kabul etmezler, değiştirmede de diğer modellerinin de bundan fazla farkı olmayacaktır.
Şimdi aldığınız fiyata da satamazsınız, herneyse, alınmış artık, bundan sonraki her parça ve araç-gereç alımınızda buraya danışın, size en iyi şekilde yardımcı olalım.

Kıyafet mutlaka bisiklete uygun kıyafet olmalı, bisiklet dükkanlarında 15-25ytl ye coolmax özellikli bisiklet formaları var.Mutlaka onlardan alın, marka şart değil, ama kesinlikle pamuklu tişört giymeyin.
Taytların da büyük marka olmayanları 25-35ytl arası değişiyorlar.Her ne kıyafetle binecekseniz binin, içinize tayt giymeye çalışın, bunlar bisikletten alacağınız keyfi en yüksek düzeye getirecektir.
Kask, ise 15ytl den başlar, yine bisiklet dükkanlarında bulabilirsiniz.Fiyatı arttıkça ayarlama imkanı olur, kafaya uyumu ve konforu artar.
Eldiven de olmazsa olmazlardandır, fiyatları 15ytl den başlar.
Hepsini bir sefer de alamasanız da, mümkün olan en kısa sürede almaya çalışın.
Tekrar iyi günlerde kullanın.

15-25 milyon arası forma? eğer varsa hemen alırım:)

Geri