Scudo Sports

Yeni bisiklet tavsiyesi

acrossfire

Üye
Tepki
18
İsim
Enes
Bisiklet
Carraro
İyi günler öncelikle değerli forum üyeleri.

Yeni bir bisiklet almak istiyorum fakat bisiklet konusunda bilgim az tavsiye amaçlı açıyorum bu konuyu

*Bir bisiklet gurubuna katılmak ve şehir içi sürmek için istiyorum ( bisiklet gurubu şehirler arası ve şehir içi gezi düzenlemekte )

*1500TL bütçem mevcut

-Bianchi marka bisikletlere ilgi duymaktayım

1.80 boyum var ona görede kadro boyu önerebilirseniz memnun olurum

Scudo
cross mu fitness mı

eğer cross dersen bianchi touring 730 fitness dersen çok fitness olmasa da touring 827 tavsiye ederim carraro bianchi ve lapierrenin sitelerine bakabilirsin hepsi aynı şirket grubundalar zaten servis sıkıntıları da yok

@acrossfire
ya da touring 727 diyelim ona 730 biraz tuzlu

@acrossfire
Hocam bu bisikleti görmüştüm fakat katılcağım guruptakinler adlarını bile duymadığım bisikletler kullanıyordu o yüzden tereddüte düştüm

@acrossfire
Trek Cube Scott Whistle bunlar yabancı markalar ve açıkçası f/p oranları düşük eğer artistlik olsun gruptakiler benim bisikletimi arzulasınlar diye bir amacınız yoksa veya performans düşkünüyseniz size cube markasını tavsiye ederim ama bunlar gereksiz olur elinizdeki vites fren kadro kalitesi verdiğiniz paraya göre düşük olur bence 3 bisiklet değiştirdim önce salcano ng650 aldım milleti dinleyerek çok rahatsız oldum ve sonra çalındı allahtan ondan sonra carraro sportive 227 sahibi oldum gerçekten çok mutluydum o bisiklet te cross bisikletiydi fakat geldiler onu da çaldılar ve şu an bianchi touring 827 kullanıyorum üzerinde hidrolik fren ve süspansiyon olmamasına rağmen ve 227den 700 tl ucuz olmasına rağmen ben daha çok beğendim inşallah kafanızda bişey oluşmuştur final olarak internetten bisiklet almayın bayiye gidin bisikletle turlayın öyle alın ve peşinde pazarlık yapmayı unutmayın :D

@efecan200
tamam hocam cube markasına bakıcam çok sağol :)

@acrossfire
anlatım bozukluğu yapmışım cube markası da f/p oranı düşük markalardandır demek istemiştim :D cube fazla pahalı gelebilir tavsiyem carraro 727 yönünde :D

@efecan200
mekanik disk freni var hocam.

@acrossfire
bugün kafam uçuk galiba 727 nereden çıktı bilmiyorum ama 727 29' bir dağ bisikleti 227 demek istemiştim kusuruma bakmayın

@efecan200
@efecan200
hahaha efecan güldürdün beni Allah da seni güldürsün (güldürmüş de) daim olsun inşallah :D hahahaa

@sercansekkin
inşallah allah hepimizi güldürsün bisikletin kesilmiş kilidi elimde iken gülemiyordum ama :D

• Beğen
Tepkiler: sercansekkin
@sercansekkin
çalınmasa babama zor aldırırdım yeni bisiklet :D

• Beğen
Tepkiler: sercansekkin
Geri