Scudo Sports

Yeni Bisiklet İçin Tavsiye İsteği...

yegan

Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar.Castello marka eski bir bisikletim vardı.Zannediyorum emekli olma zamanı geldi.İşimle evim arası 3,5 km.Hergün sabah bozuk parke taşlı kenar mahalle yollarından, kasislerden v.b. geçerek işe gidip akşam aynı yoldan geri dönüyorum.

Sizden ricam, bana uzun yıllar bisiklet tamircisine uğratmayacak, toplam maliyet olarak da 300 tl'yi geçmeyek bir bisiklet ve bu alışverişi taksitli olarak yapabileceğim güvenilir bir alışveriş sitesi tavsiye etmeniz.Hatta selesi bulunan, alışveriş v.b. ihtiyaçlarımız için de kullanabileceğimiz bir bisiklet olursa ala olur.Kısacası sizden şehir,dağ,tur v.b. bisikleti değil de memur bisikleti tavsiye etmenizi istiyorum.Bir de şunu belirteyim.Bisikleti biraz hoyrat kullanıyorum.İtinalı bir kullanıcının bisikletinden inerek geçmeyi yeğleyeceği kasisleri biraz tezcanlıkla bisikletle sarsılarak geçmeyi seçiyorum.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.Saygılar...

Örneğin aşağıda linkini verdiğim seçenek nasıldır?

(link)

Scudo
Salcano NG 600 almanızı öneririm... Fiyatı da 297 YTL...

Sayın Selim Çam tavsiyeniz için teşekkür ediyorum.Bir hususu belirtmekte yarar görüyorum.Yukarıdaki linkini verdiğim bisikletin bana hoş gelen tarafı kapalı çamurluklara sahip olması.Dağ bisikletleri ve diğer spor bisikletlerde bulunan çamurluklar kış günleri yerler yaş ve çamurlu iken lastiğin üzerimize sıçrattığı çamuru engelleyemiyor.Bu nedenle yukarıdaki ürün benzeri (Yukarıda verdiğim linkteki ürün galiba bayanlara yönelik bir model.Benzeri bir ürün arıyorum.)tavsiyeleri istiyorum.

Şunu da belirteyim tavsiye ettiğiniz ürün ciddi bir alternatif olarak zihnimde yerini koruyor.Saygılarımla...

Çamurluk hususunda haklısınız. MTB çamurlukları şehir bisikletlerinin çamurlukları kadar işini iyi yapamıyor. Bu konuda hassasınız da anlaşılan o halde tur bisikletlerinden birini alacaksınız. Akşama sizin için araştırıp alternatiflerini yazmaya çalışıcam; en kısa zamanda pedallamanız dileğimle.

Sayın Selim Çam ilginiz için çok teşekkürler.Sunacağınız alternatifleri merakla bekleyeceğim.Saygılar...

Bu konuda uzman arkadaşlar bana en azından aşağıdaki linkten bir bisiklet tavsiye edebilirler mi?Zannediyorum Sayın Selim Çam biraz meşgul.Tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

(link)

yegan merhaba
sana tavsiyem
xc 1000 al
yada aliviolu geotech expert
yada sedona 771
alacağın bu model bisikletlerin yetkili satıcılarıyla görüş onlara sadece asfaltta kullanacağını 1,75lik slick lastik takmalarını söyle

Sayın boreas bu bahsettiğiniz modellerin fiyatları ne civarda acaba?Çünkü ben maksimum 300 tl ve kapalı jantlı(Kıyafete çamur sıçratmayan) işe gidiş geliş için bir bisiklet düşünüyorum.Tavsiyeniz için teşekkürler...

Anlaşılan buradan pek umut yok.Hkerse iyi geceler, saygılar...

sanırsam gezi tur bisikletleri bölümünde güzel bi bisiklet var hemde 200 ytl çok güsel alu kadro shımano donanım falan var bakarsanız size göre uygun ve yetebilir özelliklere sahip

Sayın boreas kardeşim msn'den yardımcı oldu.Ben de sağlıklı bir fikir edinmiş oldum.Herkese iyi geceler...

Geri