Scudo Sports

Yeni bisiklet almak istiyorum. Yardım lütfen

Sedat YUKARIÇUKUR

Daimi Üye
Tepki
322
Bisiklet
Kron
Arkadaslar mevcut bisikletimi satıp. Daha üst düzey bi bisiklete geçmeye karar verdim. Bütçemi 1000 tl ya kadar zorlayabiliirm. Ne tavsiye edersiniz.Şu anki bisikletimin resmi bu.

http://img216.imageshack.us/img216/5774/dsc001634.jpg

Yine bir ön süspansiyonlu dağ bisikleti istiyorum. Ama disc frenleri de olmalı. Kadro 14'' veya 15'' olmalı. Yardımlarınızı bekliyorum. Herkese şimdiden teşekkürler.

Scudo
Ne Tarz Bisiklet Kullanmak İstiyceğini Bilmiyorum ama Eğer Çok Sağlam Bi Dağ Bisikleti İstersen Marin Alpine Trail Çok iyi bi Bisiklet 490€ bu hafta içinde Almayı düşünüyorum Bi bak istersen bisiklet çok güzel

• Beğen
Tepkiler: Sedat YUKARIÇUKUR
Sağlamlık benim için önemli. Bisikleti biraz sert kullandıgımı dusunuyorum. Tavsiye için teşekkürler. İnceleyeceğim.

@Sedat YUKARIÇUKUR

sert kullanım ıyıdır hırs olusturur hırsta basarıya gebelık saglar:D:D caktırma

merhaba arkadaşım bilgilenir misin bilmiyorum ama bende satılık 0 kadar temiz sedona 751 v fren var yeşil 16 inç

@aleniko

Sedona 751 cok güzel bisiklet ama hem kadro bana biraz büyük. Hem de nedendir bilmem disc fren bisiklet almak istiyorum. Yine de teşekkürler.

1000 tl disk frenli model biraz zor ama bana kalırsa v-brake corratec motion alıp ilerde diske dönebilirsin.çünkü 1000tl olan limitinin ciddi bir kısmı disk için harcanıcak ama bu sefer kadro üzerindeki ekipmandan feragat edicen ki bu fiyata hem disk hem sağlam bisiklet zor.seçenek olarak corratec mayon ve halkon da bakabilirsin ama dediğim gibi yinede ben sana elindeki parayla en üst düzeyini alıp,diski sonradan taktırmanı tavsiye ederim arkadaşım..yinede tercih senin elbet umarım kendin için en iyisini alırsın...

@gecekusu333

Aslında cok haklısın arkadasım biliyorum ama sonradan dısk frene donmek ıcın jantları degıstırmek ıstemıyorum. Limit 1000 ama gerekırse 1200 e kadar zorlucam. Hele muvcut bısıkletım bı satılsında.

@bymodifieci

Salcano NG255 SRD yi düşünebilirim aslında. Biraz araştırma yaptım ve buldugum bisikletler sunlar.

Trek 4300 disk , salcano NG 303 SD , Kron XC 2000 , Salcano NG 255 SRD. Bir de scott Aspect 45 var ama bıraz pahalı sanırım. Bilmiyorum. Karar vermem biraz zor.

Bende bunu almadan önce303 sd veya srd alacaktım...yoktu ama...255 nasip oldu....alternatiflerim kron xc 2000 bide sedona 751di...kronun frenler mekanik disk...bunuda düşünmelisiniz....:) Diğer markalar hakkında bilgiye sahip değilim

• Beğen
@bymodifieci

Disk frenlerın hıdrolık olması onemlı. Sanırım 255 srd alacagım. İçlerinde en uygunu o gıbı gelıyor bana.

ben trek 4500 öneriyorum. v fren ama jantı ve kadrosu disk fren uyumlu. ayrıca bildiğim kadarıyla 9'lu sistem. fiyatı da 595 euro. ben param yetmediği 4300 aldım. 4300 harika bir bisiklet ama hidrolik fren için jantları değiştirmek istemiyorum diyorsan 4500 al derim. mekanik disk frenli modellerden uzak dur derim.

• Beğen
Trek'de güzel bisiklettir...Ng 255'Te de 9 lu sistem olması lazım...27 vites yani....

Galiba ng 255 alıcam. Tabi hele bi alım aşamasına geleyim de her an cayabilirim. :D

Önce benim şu bisikleti satmam lazım. :)

valla yine de sen bilirsin de bence ng 255'e o kadar para verme derim sırf disk fren için. madem bu kadar bütçen var, üst düzey ve gelişmeye müsayit bir bisiklet almanı öneririm. ve o bisikletin de 4500 olduğunu düşünüyorum:)

sırf amortisörler arasındaki fark bile 4500 seçmek için yeterli. geri kalan çoğu component da ng 255'den iyi. kadro konusunda trekin eline su dökecek çok fazla marka tanımıyorum. ömür boyu garantili olması da cabası:)

yani sonuç olarak iyi düşün derim.. ama senin yerinde olsam çok düşünmeden 4500 alırdım:)

NG255 küçümsenecek bi bisiklet değil...Bunu unutmayın...Eskişehir'deyseniz seve seve test ettirebilirim...:) Şuan bütün donanımları sorunsuz çalışıyor ;)

• Beğen
Geri