Scudo Sports

yeni bisiklet alıcam . kron mu sedona mı yoksa carraro mu almalıyım

barkın 52

Üye
Tepki
0
Bisiklet
Bianchi
yeni bir bisiklet alacağım . kron xc 1000 düşünüyorum . ama carraro yada sedona da olabilir hangisini önerirsiniz . kararsızım . :eek:ha: sağlam ve göze hitap eden bişey istiyorum . aynı zamanda rahat ve performansı iyi bir bisiklet . bütçem 1400 TL ön amasörlü ve disk firen olması lazım. her yerde kullanıcam . asfaltta ormanda çamurda dağda taşta vb yerlerde . uzun yol da yapıcam . hangisini önerirsiniz kararsız kaldım . bide önerirseniz modelleriyle birlikte önerirseniz sevinirim . yorumlarınızı bekliyorum . :) bide kron xc 1000 ile downhill yapılabir mi ? başka hangi modellerle downhill yapılır ? lütfen cevap atın . acil :(

Scudo
sedona 751 in kron xc den farkı ne ? ve neden 751 . hangi özellikleri daha üstün . biraz özelliklerine değinirmisin :)

Benimde sana önerim Sedona 751 alman. Sedona 751, Vites sisteminden, maşasına, gidon borusundan üzerindeki lastiklerine kadar her konuda Kron XC 1000'den çok daha iyi. Bu arada dağ bisikleti ile down hill yapılmaz, tehlikeli, eğer down hill yapacaksan down hill için tasarlanmış bir bisikleti alman gerekir.

Gökalp arkadaşımızın dediği gibi 751 kron dan üstün iç düşünmeden 751 :in:

peki istanbulda sedona 751 i nerden daha ucuza alabilirim ? peki sedona 751 de olmassa hangi bisikleti alayım . model önerebilirmisiniz. :) bir de bunun maşa kilitlemesi gidondan mı ?

Evet maşası gidondan kilitleniyor. Sedona için Sirkeci Aslı Bisiklete bakabilirsin.

Sedona 751 i bulamazsanız ve ya bütçenizi aşarsa 741 i de tavsiye ederim.

hepinize çok teşekkür ederim . büyük ihtimalle sedona alacağım . :) peki carraro hakkında ne düşünüyorsunuz . iyi bir bisikletmi ? peki carraro CRP 710 nasıl . iyi mi sizce ? buran bakabilirsiniz = (link) bir de sedona 741 mi ? yoksa carraro CRP 710 mu ?

carraro nun bu kadrosu bana vitaminsiz gibi görünüyor tabi benim görüşüm... :) carraro kaliteli bir bisiklet ama ben her açıdan sedona öneriyorum...

Geri