Scudo Sports

Yeni bir yol bisikleti ile yeni bir yıl

Emre Akkanat

Forum Demirbaşı
Tepki
323
Bisiklet
Merida
Arkadaşlar uzun bir süre sonra yeniden merhaba.Temmuzdan kasıma kadar sedona610 kullandım yaklaşık 2-3 hafta sonra ise yeni bir yol bisikleti almak istiyorum.Bu sefer sınırları biraz daha zorlayarak maksimum bütçemi 4000Tl 'ye çıkardım. Cannondale caad8 105 almayı düşünüyorum siz ne dersiniz? neler tavsiye edersiniz? :):)

Scudo
Yurtdışından bakabilirsiniz, bir arkadaşım aşağıdaki bisikleti 2500 TL ye getirtti.
(link)

1 hafta önce Cannondale supersix evo 5 105 bisiklet vergi dahil 4000 TL, Başka bir sitede BMC teammachine SLR02 3000 TL, 2014 Cube Agree GTC Race 4000 TL civarı idi.

Velhasıl şu sıralar yurtdışı indirim sezonu, oldukça uygun bisikletler denk gelebiliyor. Doğru yere doğru zamanda bakmak gerekiyor sadece..

''Yol'' almak ıstersen Ultegra Setlı Alu Yada 105 Setlı Karbon Canyon alabılırsın ;)
ENDURACE AL 7.0 (link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
ENDURACE CF 7.0
(link)

(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Canyonlar çok hoşuma gidiyor fakat yurtdışında satılıyor ordan nasıl getirticem :(

Şimdi o 1090 Euroluk Endurace CF bisikleti Canyon'un sitesine girerek kredi kartıyla satın alıyorsun. Doğrudan evine kadar geliyor. Üstüne kargo parası eklenecek. Ayrıca Türkiye'ye gelince %18 gümrük vergisi vereceksin. Yaklaşık 1400-1500 Euro'ya kapında.

Yalnız ben Cannondale CAAD10'u boş geçme derim. Hazır Deltabisiklet'te indirim varken. Cannondale alüminyum konusunda çok başarılı. Hem CAAD10 boş bir bisiklet değildir. Hafiftir ve çoğu karbon kadrodan daha rijittir. Delta, sepet miktarı 1000 TL'yi geçiyorsa %10 indirim uyguluyor.
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
105 setli alacaksanız yeni 5800 setli bir bisiklet almanızı tavsiye ederim.

(link)
%10 indirimi ile 3400 geliyor hemde 9 taksit bile yapılabiliyor
ama sadece 51 beden kalmış boyum 181
bu bisiklet alırsam küçük bedenden ötürü ne gibi sıkıntılar çekerim

Bende cannondale bakıyorum fakat hep 51 kadrolar kalmış almam gereken en kısa kadro boyu 58 :(

@harun tınas
Bu kadro boyu meselesi çok önemlidir. Bisklet boyutları insan vücudunun uzunluklarına, oranlarına göre hazırlanır. Yanlış beden bir kadro vücudun çeşitli yerlerinde ağrı yapabilir. Doğru kadroda ise sürüşten aldığınız zevk de performans da daha fazla olacaktır. Örneğin 56 kadro bir bisikletin krank kolu (aynakolun kolu) ile 51 kadro bisikletin krank kolu farklı uzunluktadır. Kısa kol bacaklarınızda darlık yapacak, hem sürüş zevkiniz hem de performansınız düşecektir. Hatta zamanla ağrı dahi yapabilir. Bisiklet alırken bir alt bedeni seçebilirsiniz. Ancak iki alt beden seçilmez.

Bu mevzuları bildiğim halde yine de kullanıcı deneyimlerinden yararlanmak için şu başlığı açmıştım. Şimdi iyi ki sormuşum diyorum.
https://www.bisikletforum.com/f61/yol-bisikleti-kadro-boyu-144958/
Size olan beden 56. Aslında 54 kadro da seçebilirsiniz ama gidon boynunu uzatmanız gerekir.

(Bu arada, Deltabisiklet hem %10 indirim hem de 9 taksitle veriyor evet.)

Geri