Scudo Sports

Yeni Bir İş Alanı: Hayvansever Sömürüsü

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Merhabalar,

Öncelikle başlıktan dolayı videoyu izlememezlik yapmayalım lütfen. İzleyenler olmuştur fakat ben bu arkadaşın dediğine sonuna kadar katılıyorum. Geçmişte hayvanlar projem vardı (web) gelirin tamamını sokak hayvanlarına bağışlıyordum. Mamalar en çok kedi besleyenlere gidiyordu ve köpek besleyen kişiler ise bisiklet sürdüğümüz vakit saldıran köpeklerden daha çok saldırıyordu mama vermiyorsunuz, bağış yapmıyorsunuz diye. Bunu genelleme yapmıyorum, lütfen köpek besleyenler hemen üzerine alınmasınlar... insanımız son derece merhametli olduğundan dolayı çok çabuk sömürülüyor maalesef.

Ben sokakta ortalama 25-30 civarı kediye bakarım (bu bazı durumlarda azalmaya, bazı durumlarda ise oldukça çoğalmaya gider). Yurtdışında videolara bakıyorum, tanıdıklara soruyorum hiçbir hayvan dışarıda başıboş bir şekilde gezmediğini söylüyor. Milyonlarca insan, doğal yaşamlarından uzaklaştırmayalım ve bu yaşam onlarında diyor fakat dışarı kafamızı uzatıp baktığımızda doğal olan bir yaşam görebiliyor musunuz? Benim evim bahçeli, çevremde her yer bina ve 2 komşu olarak bakıyoruz bu hayvanlara. Eee bizim buralarda yıkılırsa ne olacak bu hayvanların durumu? Binalar arasında doğal bir ortamda mı yaşayacaklar? Lafı çok uzattım videoya geçeyim...

Scudo
Geri