Scudo Sports

Yeni Bir Bisiklet !

Tepki
15
Daha önce Umit marka sabit kadrolu standart bir bisikletim vardı. Şuan bisikleti daha derinlemesine keşfetme isteğimden dolayı buna bana yeterli gelmiyor :) Beş yüz veya altı yüz tl arası bir bütçem var. Boyum 1.70-1.75 falan. Şehirde kullanmakla birlikte yazın arazide kullanacağım. Konuları okudum. Herkese Borla veya Xc500 öneriliyor. Ama bir çok marka var bir çok model var. Sizin bana önerebileceğiniz, Borla veya XC500'e seçenek olabilecek modeller var mı ? Bisikletçiye gittiğimde iki bisikletede de burun kıvırdı. Başka seçeneklerim var mı ?

Scudo
Ben Borla derim. Hem fiyatı uygun hemde giriş için iyi.

bende ng 650 disk var. çok memnunum dağa bayıra çıktım. düz asfaltta kullandım. çakmada olsa downhill yaptım. en ufak bi problem bile çıkmadı. fiyata göre parçaları uygun...

Neye dayanarak burun kıvırdılar ki? Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı. Sen bütçeden haber ver.

Bütçeni biraz daha arttırarak bir 711V bakabilirsin mesela. Maşası kilitlemeli giriş seviyesi harika bir bisiklet. Hatta biraz daha arttırabilirim diyorsan ful alivio setli bir XC1000 yerinde bir seçim olur.

Eğer dağa girmeyeceksen sakın dağ bisikleti alma tamamen hamallık.

Kesinlikle Sedona 711v al derim.
Fiyatı 450 $ ve çok uygun.
Atilla Bisikleti takip et çok cazik kampanya yapıyorlar.

Geri