semih aktepe
Üye
- Tepki
- 0
Merhaba arkadaşlar Başlıktanda Anlaşıldığı gibi Bir Bisiklet Almaya Karar Verdim Aklımda Bir Kaç tane fikir var ama bide size başvuruyum uzmanlardan bi görüş Alıyım Dedim.
Öncelikle Rahat Olacak Sadece Asfalt Üzerinde Kullanacağım. Turlara vb. Geziler yapmak İstiyorum Beni Sıkıntıya uğratmayacak Şık duran Bir Bisiklet istiyorum Tabikide Beni fazla yormayacak Hafif bir bisiklet arayışı içerisindeyim.. sizde bana yardım edebilirmisiniz Bütçem 800 TL ama 1000tl ye kadar genişletebilirim .
Aklımda Olan Bağzı Modeller;
Carraro Sportive 224
Sedona 300 Sport
Salcano City Sport 40
Mosso 771 smv var ama İstediğim Fiyata bulabilirmiyim Bilmiyorum..
Salcano City fun 60 Görünüşünü netten pek beğenmedim ama kullanıp beğenenler varsa Bi görüşlerini almak isterim...
Sedona 310 fakat Fiyat Malum
Fuji Absolute 2.1
Ve sizin Eklemek benim şartlarıma uygun Bi bisiklet varsa lütfen önerilerinizi alabilirmiyim . günde 40 50 km üzerine çıkmayı planlıyorum ona göre bi bisiklet iyi günler.
Öncelikle Rahat Olacak Sadece Asfalt Üzerinde Kullanacağım. Turlara vb. Geziler yapmak İstiyorum Beni Sıkıntıya uğratmayacak Şık duran Bir Bisiklet istiyorum Tabikide Beni fazla yormayacak Hafif bir bisiklet arayışı içerisindeyim.. sizde bana yardım edebilirmisiniz Bütçem 800 TL ama 1000tl ye kadar genişletebilirim .
Aklımda Olan Bağzı Modeller;
Carraro Sportive 224
Sedona 300 Sport
Salcano City Sport 40
Mosso 771 smv var ama İstediğim Fiyata bulabilirmiyim Bilmiyorum..
Salcano City fun 60 Görünüşünü netten pek beğenmedim ama kullanıp beğenenler varsa Bi görüşlerini almak isterim...
Sedona 310 fakat Fiyat Malum
Fuji Absolute 2.1
Ve sizin Eklemek benim şartlarıma uygun Bi bisiklet varsa lütfen önerilerinizi alabilirmiyim . günde 40 50 km üzerine çıkmayı planlıyorum ona göre bi bisiklet iyi günler.