Scudo Sports

Yeni Bir Bisiklet Alacağım...

Tepki
0
Merhaba arkadaşlar Başlıktanda Anlaşıldığı gibi Bir Bisiklet Almaya Karar Verdim Aklımda Bir Kaç tane fikir var ama bide size başvuruyum uzmanlardan bi görüş Alıyım Dedim.
Öncelikle Rahat Olacak Sadece Asfalt Üzerinde Kullanacağım. Turlara vb. Geziler yapmak İstiyorum Beni Sıkıntıya uğratmayacak Şık duran Bir Bisiklet istiyorum Tabikide Beni fazla yormayacak Hafif bir bisiklet arayışı içerisindeyim.. sizde bana yardım edebilirmisiniz Bütçem 800 TL ama 1000tl ye kadar genişletebilirim .

Aklımda Olan Bağzı Modeller;
Carraro Sportive 224
Sedona 300 Sport
Salcano City Sport 40
Mosso 771 smv var ama İstediğim Fiyata bulabilirmiyim Bilmiyorum..
Salcano City fun 60 Görünüşünü netten pek beğenmedim ama kullanıp beğenenler varsa Bi görüşlerini almak isterim...
Sedona 310 fakat Fiyat Malum :)
Fuji Absolute 2.1

Ve sizin Eklemek benim şartlarıma uygun Bi bisiklet varsa lütfen önerilerinizi alabilirmiyim . günde 40 50 km üzerine çıkmayı planlıyorum ona göre bi bisiklet iyi günler.

Scudo
Fiyat ve performans ürünü olarak salcano daha cazip geliyor.ama ben olsam fuji derdim tabii bu benim görüşüm.

Kilitli bir model alırsanız zorlanmazsınız yolun durumuna göre açar kaparsınız zorlanmadan kastınız bu ise.

Yani Benim amacım Yolda Giderken Bana Ağırlık Yapmasın Yani yormasın Bisiklet beni Bi Etkisi Olurmu Acaba ?

Valla ben hayatımda hiç tercih etmedim bana bir artısı veya eksisi olmadı ama bu tercih meselesi yanlış yönlendirmek istemem mesela yolun bozukluğu gibi bir durumda işinize yarayacakdır.ağırlık konusu göreceli bir durum olmalı'mı kullanın deneyin derim.ama istanbuldasınız bence gerekli çokda aman ,aman yoracak bir durum olmaz.

@semih aktepe

Gireceğin yola bağlı. Asfalt üzerinde süreceksen tabi ki gerek yok süspansiyona.

Teşekkür Ederim Hepinize Aklımda Öne Gelenlerden Carraro Vardı sportive 224 yada 225 sportive 225te hidrolik fren varmış o yüzden tercih etmiyorum ne dersiniz bu bisiklet iyimidir ? Benim İsteklerimi karşılıyormu ?

Geri