Scudo Sports

Yeni Bi Salcano NG650 Alcam Sizce Nasıl?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Bütçeme uygun diye düşünüyorum max.400TL ye bi bisiklet alabilirim :) Sizce nasıl?

Scudo
Bütçeye göre uygun kadrolu,uygun bisiklet bence.Yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum. Yalnız ön maşa biraz sert

pazarlıkla 450 liraya astro 240 srv aldığını söyleyen arkadaşlar vardi bence araştır 450 civarı bulabilirsen 50 daha koyup astro 240 srv yada 241 sv alman daha güzel olur :)

bence hiç ng 650 alma 1-2 ay daha para biriktir salcano igman veya salcano astro 212 hd filan yada kısacası astro serisi birşey al derim.NG 650 yi alınca astarı yüzünden pahalıya patlayacaktır.

400 TL o bisiklete çok olur. çünkü Kütahya'da o bisikletin V frenlisini 300, Disk frenlisini bana 330 demişlerdi. Biraz daha para biriktir hiç yoktan astro serisinden alabilirsin.
Ama NG650'de kötü bisiklet değil. bu paraya alınacak en iyi bisikletin başında geliyor. (300 TL civarı tabiki)

disk frenlisini alma zaten disk frenli olanı mekanik pek tercih edilmez

v frenlisini gayet uygun fiyata bulmuşsun al bence başlangıç için gayet iyi bir bisiklet

para biriktir astro serisi al ng-650 alınca zararın olacak iyi bir bisiklet değil sürekli dökülüp duruyor.çok fazla sorun çıkartan bir bisiklet

@Emre Gürses

emre arkadaşımızın yazdığı bisikletler daha iyi. ng650 nin ilk olarak maşasını değiştirmek isteyeceksin.

arkadaşım astro210v yi 450 liraya bulsam durmam alırım ama adamlar 520 liraya satıyorlar 450liraya nasıl bulabirim?

kardeşim sen kafanı karıştırma evet arkadaşların dediği gibi asrtro iyi bi bisiklet ama bütçen ng 650 ye uygunsa onu da almanı tavsiye ederim güzel bi bisiklet hiç şüphen olmasın ...

@niyazi keşo

evet haklısın dostum astro serisi tabiki iyi ama 400 450 500 550 derken trek almaya kadar gider bu iş:) :) :)

Geri