Scudo Sports

Yeni başlayacağım

ahmetkya

Forum Demirbaşı
Tepki
130
İsim
Ahmet Kaya
Bisiklet
Merida
Arkadaşlar bu spora yeni başlıyacagım.1000 TL'yi geçmeyen yol-yarış yada dağ bisikleti önerebilirmisiniz

Scudo
@ahmetkya

Usta ilk önce sen karar vereceksin buna ki ona göre insanlar sana öneride bulunsun.

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
Kardeş aklımda bi kaç şey var ama carraro grunge 420 var mesela

Yol bisikletlerininde görüntüsü hoşuma gidiyo ne yapsam

Mesela birkaç öneride bulunabiliirsin çeşit olarak

@ahmetkya

Araştırma yapmadan önce;
> Bisikletini ne için, nerede kullanacağını, nasıl bir yolda kullanacağını vs. iyi belirlemelisin.
> Bütçeni kesin olarak belirlemelisin

Bisiklet satın almadan önce;
> Kullanım alanını ve bütçeni kesin olarak belirledikten sonra, servis-satış noktası vb. kriterlere göre marka belirlersin,
> Marka ve model belirledikten sonra, varsa kullanıcı yorumlarını araştırırsın, hatta imkanın varsa denersin karar verdiğin modeli

Sonra satın alır, keyfine bakarsın.

Bu rotayı izlemeden, ne yaptığın araştırmadan bi şey anlarsın; kafan karışır, ne de aldığın bisikletten keyif alırsın.
Araştırmaya bu yolları izleyerek başlamazsan bu forumdan pek faydalanabileceğini sanmıyorum.
İyi aksamlar.

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
@Hüseyin Külcüoğlu

Okul ile ev arası günlük ortalama 10-15 km

@Emre Tekinarslan

Kardeş kusura bakma o zaman baştan yazıyım

@ahmetkya

Est. ben sadece daha iyi ve verimli bir araştırma yapabilmen için söylüyorum.

KONYA'da yaşıyorum yani yolları düz okul ile ev arası 5-6 km bütçem dedigim gibi max. 1000 TL zaten markayı siz önerin diye soruyorum

İlk defa forum sitesi kullanıyorumda ondandır ;)

@ahmetkya

Salcano City Sport 40'a bir bak

• Beğen
Tepkiler: Aytuğ Ş.
CARRARO grunge 420 iş görmezmi

@Baki S.

Ne kadar kardeş bide konya'da bulabilirmiyim 0'ını

Okulda kilitleyip gideceğin için çalınma riskine göre ikinci el max 400 - 500 TL ye kadar bir bisiklet alırdım. Bir sene sonrada tecrübeye göre ikinci esas bisikletimi alırdım. Fuji Tourning alacağım 2.000 TL fiyatı. Şu anda kullandığım bisikletimide satmayacağım. Başından ayrılmayacağım zamanlar Fuji Toruningi, başından ayrılacağım zamanlar eski bisikletimi bağlayıp çalınma riskimi azaltacağım.

• Beğen
Tepkiler: sspl
@Turan Babacan

Evet kardeşim haklısında okuldan calınması biraz zor baska yerde calınır ama okulda calınmaz
Bide seneye bir daha almam zor

peki btwin cabuk sorun cıkarırmı nerde üretiliyo bide beni yormaması lazım

Lütfen yardımcı olun birkaç gün içinde alacağım kazıklanmak istemiyorum

@Baki S.

Başka önereceğin bisiklet yokmu tipine göre dag bisikletide olabilir

Üniversiteyi Konya'da okudum. Bisikletle yaşayan bir şehir diyebilirim. O yüzden şehir veya yol bisikleti alabilirsin.
Önerilerim, geri kalan paranla da aksesuar alabilirsin. Önceliğin kask olmalı.
(link)

(link)

(link)

Aslında 1000 liraya 2.el iyi bir bisiklette alınabilir.

Aslında önereceğim bisiklet şu (link)
ama baya pahalı. :)

Sizi yormayacak bisikletler yol bisikletleridir. Btwin fransiz markası olması lazım. Vites sistemi microshift den kullananlar memnun okuduğum kadarıyla. Bir artısı da rampalarda nispeten rahat etmek için aynakolun ön değiştiricinin 3 dişliye sahip olması.

• Beğen
Tepkiler: ahmetkya
@Hüseyin Külcüoğlu

ABİ cok dikkat ceker yha :rolleyes:

@Hüseyin Külcüoğlu

Teşekkür ederim öneriler için

Peki 2. el ne alabilirim bu fiyata yol bisikleti olarak

Konya zaten düz bir şehir. Katlar yanına alırsın bisikletini.Çalınma riski de olmaz.

Geri