Scudo Sports

Yeni alınmış sorunlu bisiklet Salcano

borana

Üye
Tepki
0
İsim
gokhan
Herkese selamlar. 400 tlye kadar bisiklet arayisim vardi. Bir sure arastirdiktan sonra salcano excel 26 jant bisiklet aldim. Kurulum icin Yesil bisiklete gidip kurulumu yaptirdim. Arabayla goturmustum bisikleti ve kullanmadan tekrar aracla eve goturdum. Ertesi gun kullanmak icin aldigimda on vitesin duzgun calismadigini gordum. Tekrar servise gidip ayarlamalarini istedim. Memnuniyetsizce tabi ugrastilar ancak duzelmedi vites bazen dunzunce geciyor bazense gecmeyip zincir atiyor. Servis en son bu modeller ucuz parcalari kotu boyle sorun cikariyor duzelmiyor duzgun calismiyor deyip basindan atti. Musteri hizmetlerini ara dedi. 2 gundur ariyorum kimseye ulasamadim. Bu nasil is arkadas anlamadim tamam ucuz bisiklet aldikta bu kadarda sikinti cekilmezki...
Sizce ne yapmam gerekiyor?

Scudo
İyi aramamişşin demekki :) yoksa boyle seyler olcagını bılırdın belkide sorun yok servis yapamadı belkide hakketten sorunlu parca gecmiş olsun. Bana sorsan alma derdim.

Her markada sorunlar olabilir. Yeşil Bisiklet Servisinin hatasını Salcanoya mâl etme derim. Forumda çok var bu tür sorunlar. Biri memnun kalırken birisi rezalet diyor.

Müşteri Hizmetleri meseleyi çözmesi tabii ki öncelikli. Yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: bsklt07
Yeşil Bisiklet ; Trekler,Pinarellolar,Scottlar falan satıyor,sizin bisikletle uğraşmak istememişlerdir. Mahalle arası bir bisikletçi hemen halleder :harika:

• Beğen
Tepkiler: engin444
Buradaki en büyük sıkıntı aldığın bisiklet market bisikleti kategorisine giriyor keşke biraz daha bütçeni arttırsaydın.

Geri