M mavinehir Daimi Üye Kayıt 22 Mayıs 2007 Mesaj 336 Tepki 95 Şehir istanbul 25 Ekim 2013 #1 arkadaşlar otomotiv sektöründe yedek parça danışmanı için nasıl özellikler gerekir.çalışma şekilleri nasıldır.bu bölümle ilgili bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
arkadaşlar otomotiv sektöründe yedek parça danışmanı için nasıl özellikler gerekir.çalışma şekilleri nasıldır.bu bölümle ilgili bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Tunakan Önen Forum Bağımlısı Kayıt 19 Ekim 2013 Mesaj 615 Tepki 241 Şehir İstanbul Bisiklet Salcano 25 Ekim 2013 #2 kardeş o kadar babamın yanına gittim babam kıbrısta bmw yetkilide çalışıyor okadar yedek parçadan parça aldım valla bi gıdım sormadım :/
kardeş o kadar babamın yanına gittim babam kıbrısta bmw yetkilide çalışıyor okadar yedek parçadan parça aldım valla bi gıdım sormadım :/
M mavinehir Daimi Üye Kayıt 22 Mayıs 2007 Mesaj 336 Tepki 95 Şehir istanbul 26 Ekim 2013 #3 sağol yinede.iş bakıyorum.bunula uğraşanların nasıl olması gerektiği hakkında bilgi sahibi olmam herekir.
sağol yinede.iş bakıyorum.bunula uğraşanların nasıl olması gerektiği hakkında bilgi sahibi olmam herekir.
enes savaş Forum Bağımlısı Kayıt 5 Mayıs 2013 Mesaj 1.569 Tepki 297 Şehir İzmir Bisiklet Salcano 26 Ekim 2013 #4 @mavinehir Babam parçacı eğer danışman olacaksanız Parçaları Numaralarını ezberinizde bulundurmalısınız...
@mavinehir Babam parçacı eğer danışman olacaksanız Parçaları Numaralarını ezberinizde bulundurmalısınız...