Scudo Sports

Yazlik Sİnema GÖsterİmİ...

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
benim de tesadüfen bu gece rastladııgm,bu nedenle anca duyurabildiigim, belediyenin biras amatörce de olsa güsel bi etkinliginden bahsetmek istiyorum...
ibb "yazlık sinema geceleri" adı altında bugece ve yarın gece olmka üzere sinema gösterimleri yapıyor..patlamış mısır ve içecek de veriyolar üstelik:p bugün "hokkabaz" ve "beynelmilel" vardı..çok eglendim...
cumartesi gecesi de yine 2 film var...
21:00.. ninja kaplumbagalar
22:30....sözün bittigi yer..

bu aradaa etkinlik yeri:MALTEPE İDO İSKELESİ ÖNÜ..

böyle güsel şeylerin sayısı ve dolayısıyla sıklıgı artar umarım:)

Scudo
bence çok güzel bir etkinlik peki açık hava sinemasımı bu etkinlik? gerçi cevap neolursa olsun katılamayacağım kesinde yinede sorayım dedim:) Katılmak isteyenler adına sorayım madem..

:)
sayın(?) belediye başkanımız(!) da oraya buraya havuz yapmak, kuğulu parkın önüne otoban açmak ya da yurtdışından getirtilen karasal iklime uygun olmayan bitkilerle refüj kapatmak yerine, bu tür kültürel faaliyetlere yönelse...(görüşlerim tamamiyle profesyoneldir)
vay be amma dolmuşum....

@hu_handan evet açık hava:)isteyenler ön tarafta koltuklarda oturuyo(koltuk abartı oldu sandalye diyelim:),isteyen de arka tarafa arabasını çekip,arabadan izliyor(tıpkı annemlerden dinledigim gibi:)

Bu arada senin nickin farklıydı değilmi önceden bir konuda bahsi geçtiğinden dün farkettim o topicte bir tek senin banlanmana üzülmüştüm çünkü senlik bir olay yoktu.Neyse tekrardan forumdasın...

@hu_handan
aynen öyle hülya hanım:)küçük bi karışıklık diyelim:) fletcher'i da biliyodu aslında çogu konuştugm insan ama "jerry_f" oldugumu imazama not düşüiyim dedim:)

Geri