Scudo Sports

Yayalar da araçlar kadar tehlikeliymiş!

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.

Öncelikle ağrım yok denecek kadar az. Sadece topallıyorum. Yürüyüşümde de ilerlerleme var. Zamanla geçecekmiş topallamam. Hem iç yan bağda kopuk, hem çapraz bağda kopuk olduğu için düşündüm ameliyatı. Zor ve can sıkıcı bir süreç.

Umarım hiçbirinizin başına gelmez.

Taygun kardeşim çok üzüldüm. :(
Umarım, diliyorum çok ama çok hızlı iyileşir, eskisinden daha güçlü dönüş yaparsın.

Scudo
Taygun kardeşim çok üzüldüm. :(
Umarım, diliyorum çok ama çok hızlı iyileşir, eskisinden daha güçlü dönüş yaparsın.
Çok teşekkür ederim.

Umarım hiçbirimizin başına böyle şeyler gelmez.

Çok teşekkür ederim.

Umarım hiçbirimizin başına böyle şeyler gelmez.
Tayguncum kaza skalam at arabasından hafriyat kamyonuna kadar geniş. Zamanla alışırsın merak etme. Uzuv kopmadığı sürece sıkıntı olmuyor.

Tayguncum kaza skalam at arabasından hafriyat kamyonuna kadar geniş. Zamanla alışırsın merak etme. Uzuv kopmadığı sürece sıkıntı olmuyor.
Hahahahaha
Aman yok yaa töbe...
Uzuv da kopmasın, yara da olmasın 😀

İnanırmısınız bazen ben de düşünüyorum. Acaba diyorum, ben mi fazla dayanıklıyım ya da umursamıyorum, yoksa insanlar mı çok mızmız?😅

Bisiklet bir araç, yeşil ışık yanıyor (hâliyle yayalara kırmızı) yol benim olduğunu göre göre umursamayıp yola atlamaları beni çıldırtıyor.

Geri