Scudo Sports

Yatarak Giden Adam:)

Berat Öztürk

Forum Bağımlısı
Tepki
241
İsim
Berat
Başlangıç
2009—10
Bisiklet
b'Twin
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Bugün Kozludan ereğliye araçla dönerken yolda bir bisikletçi gördüm ama durmadım hızlıydım ama sırf daha iyi görmek için yavaşladım bu bisikletçi bisileti sele tarafına yatarak gidonun olduğu yerde pedal çevirerek sürüyordu bisikleti:DOhhh:D

Bu hangi tür bisiklete giriyor bana örnekler verirmisiniz bir de konuyu yanlış yere açtıysam hepinizden özür dilerim:D

Fiyatı alınıcak türden mi?

Scudo
Recumbent deniyor, bu adresten bakabilirsiniz. benim çok ilgimi çekmişti.

(link)

Türkiye de satılıyor mu bunlardan acaba getiren bilinen bir firma varmı?

Keyif bisikletleri ama trafikte sorun yaratacağını düşünüyorum. Hem uzunlar hemde normal bisikletlere göre seri hareketler yapmak çok zor. Uzun yolda sürmek için aşırı rahat görünüyorlar ama. Birde bunların kapalı kabinli olanları var araba ve uçak gibi görünüyorlar değişik bir şey,

(link)

Buda iki kişilik olanları, (link)

Birde bu var sanırım MTB versiyonu: (link)

Bnce uzun yoldada sıkıntı olabili ülkemzde yani duble yol olmadan bunu kullanmak zor çümkü 3 teker geniş tek gidiş tek geliş yollarda sıkıntı olur:)
Ama Çok Hoş:)

18 Mart Bisikletliler Derneği Büyükada turunda yabancı bir arkadaş vardı (Hollandalı diye hatırlıyorum) bu bisikletten kullanan. Arkadaş, Hollanda'dan bu tip bir bisikletle gelmişti. Hatta daha Türkiye'yi gecip ortadoğuya acılacağını da söylemişti. Kısaca bu biskletlerin uzun yolda kullanılabileceğininin bir örnğini görmüştüm daha önce.

Valla çok keyifli bir alet bunla çine bile giderim ben:D

Geri