T Tayanç Üşümezgezer Üye Kayıt 4 Nisan 2009 Mesaj 17 Tepki 7 Şehir İzmir 7 Nisan 2009 #1 Yaşar Üniversitesi'nden bisiklete gönül veren arkadaşlarımızı, abilerimizi buraya bekliyoruz. Tepkiler: Önder Tarım
Ö Önder Tarım Forum Bağımlısı Kayıt 27 Mayıs 2008 Mesaj 3.368 Tepki 1.790 Şehir Bologna / İtalya Bisiklet Specialized 8 Nisan 2009 #2 Allahım doğru mu görüyorum. Bizim üniversiteden bir bisiklet sever daha çıktı.Artık açalım bisiklet topluluğu lütfen.
Allahım doğru mu görüyorum. Bizim üniversiteden bir bisiklet sever daha çıktı.Artık açalım bisiklet topluluğu lütfen.
T Tayanç Üşümezgezer Üye Kayıt 4 Nisan 2009 Mesaj 17 Tepki 7 Şehir İzmir 8 Nisan 2009 #3 Özel mesaj atabilmem için 50 mesajımın olması gerekiyormuş o yüzden atamadım. Bende hazırlık kampüsteyim ve daha önce bisikletle uğraşan biriyle tanışmamıştım benim içinde sürpriz oldu... msn adresim: tayancusumezgezer@windowslive.com Görüşmek üzere...
Özel mesaj atabilmem için 50 mesajımın olması gerekiyormuş o yüzden atamadım. Bende hazırlık kampüsteyim ve daha önce bisikletle uğraşan biriyle tanışmamıştım benim içinde sürpriz oldu... msn adresim: tayancusumezgezer@windowslive.com Görüşmek üzere...
Ö Önder Tarım Forum Bağımlısı Kayıt 27 Mayıs 2008 Mesaj 3.368 Tepki 1.790 Şehir Bologna / İtalya Bisiklet Specialized 8 Nisan 2009 #4 @Tayanç Üşümezgezer Tamam ekledim oradan konuşabiliriz.Okuldan tanıdığım 2. bisikletçisin,diğeri diğer kampüste.
@Tayanç Üşümezgezer Tamam ekledim oradan konuşabiliriz.Okuldan tanıdığım 2. bisikletçisin,diğeri diğer kampüste.
O obur Üye Kayıt 29 Temmuz 2006 Mesaj 8 Tepki 1 Şehir İzmir 2 Mayıs 2009 #5 Evet arkadaşlar topluluğu kuracaksanız bende oradayım burak.ors@student.yasar.edu.tr Tepkiler: Önder Tarım
Ö Önder Tarım Forum Bağımlısı Kayıt 27 Mayıs 2008 Mesaj 3.368 Tepki 1.790 Şehir Bologna / İtalya Bisiklet Specialized 2 Mayıs 2009 #6 Okuldan birinin çıkması daha çok sevindirici.Biraraya gelip bu topluluğu açalım en kısa sürede,diğerleri gibi pasif kalmasın.
Okuldan birinin çıkması daha çok sevindirici.Biraraya gelip bu topluluğu açalım en kısa sürede,diğerleri gibi pasif kalmasın.