Yol bisikleti yarışlarına katılabilmek için bisiklet arıyorum.Yıldız – A katagorisindeyim bu katagorinin kurallarına uyan bir bisiklet arıyorum.Bütçem 1600 TL.İkinci el olsada bir sorun olmaz(Bir problemi falan yoksa)
Yol bisikletleri donanımlarından dolayı dağ bisikletlerinden dolayı pahalı oluyor biliyorsunuz. O bütçeye göre yerli marka modellerine bakın. Yerli oldukları için daha uyguna satılıyorlar.
Merida Scultra ve Cube Peleton da bakabilirsiniz. Kadrolarını görmüştüm çok güzeller.
@Berke Kazankaya
Çünkü Cube ve Merida'nın modelleri daha pahalı. Yerli markalar ise modeline göre uygun. Tek tek model ve donanum yazmak yerine böyle yazmayı tercih ettim.
Ayrıca Merida ve Cube Peleton DA bakabilirsiniz demiştim. DA. Şimdi anlamışsınızdır umarım...
Trek falan zaten Türkiye fiyatı çok yüksek. Yurtdışında 2500 dolar olan bisiklet burada 3000 Euro. Hiç tavsiye etmiyorum.
Yıldız a 52 - 16 dişliye kadar müsaade eder. Yani donanım, için bir liste verilmiyor. Ağırlık olarak sanırım 8100 gr üzeri olması gerekiyor. Alırken 50 alacaksın 53'e dikkat et alma. Yoksa yarışamazsın.
Çok sağolun arkadaşlar birşey daha sormak istiyorum.Bir akrabımız peugeot tourmalet model klasik bir bisiklet verebilirmiş.Bu bisiklete 52-16 oranlı bir aynakol ve ruble alsam yarışa bilirmiyim ?