Scudo Sports

Yarın Ankara-Kırıkkale yol antrenmanına gelmek isteyen?

Kadir Eskici

Forum Bağımlısı
Tepki
2.082
İsim
Kadir
Başlangıç
2012—13
Bisiklet
Sedona
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Arkadaşlar merhaba. Yarın saat 8 de güvenparktan haraketle kırıkkaleye gidip geri döneceğim. Gelmek isteyen olursa katılabilir. BGB nin de yarın uzun bir turu olacak biliyorum ama o tur çok erken başlayıp geç biteceği için malesef katılamayacağım. Ortalama 25 km hız ile gitmeyi düşünüyorum. Gelen olmazsa tek gideceğim. Herkese kazasız pedallamalar.

Scudo
Ankara kırıkkale arasını yazın 2 kişi gittik geldik..Gidiş çok hızlı oldu 2.10 dk gibi bir surede gittik.yolun sadece elmadağ kısmı çok sıkıntılı o kadar.yol veya mtb ile rahat gidersiniz ama soğuk etkileyecektir.kulak koruyucu muhakkak edinin ve ağız bölgenize dikkat edin.kuruyarak çok kötü çatlaklara sebep olabilirisinz

@Şafak Atilla Akpınar

Yanımda termal içlik, kar maskesi ve eldiven olacak. Tavsiyelerin için teşekkür ederim.

Giderken biraz zor ama dönüşte özellikle Hasanoğlan'dan sonra 50km'nin altına düşülmeyen bir yol. Yinede bu soğukta 140km yapmak benim açımdan güzel değil. :) Size iyi yolculuklar.

Turu dün tamamladım. Mtb ile çok sıkıntı olmadı. Ortalama 23 km ile gidip geldim. Tek sorun ayak parmaklarımın üşümesiydi :)

• Beğen
Tepkiler: Bisikletli Gezgin
@kadireskici

Tebrikler, dönüşte Irmak'tan sorna Elmadağ'a tırmanmak biraz yorucu olmuştur...

Bu soğuk havada iyi gidip gelmişsiniz, tebrik ederim. Benim de bisikleti Ankara'dan Polatlı'ya götürmem lazım ama bir türlü fırsat bulamıyorum. Havaların çok soğuk olması işi iyice zorlaştırıyor.

@Ahmet.KOÇ

Polatlı'ya kadar akar bisiklet fazla sürmez sıkı giydikten sonra da 2 saatte bi şey olmaz.

Geri