Scudo Sports

Yardim!!!!

Tepki
0
İşe gidip gelirken kullanmak üzere ve haftalik izin gunlerimde kullanmak icin bisiklet bakmaktayim!!! Bisiklet konusunda bilgim cocukluktan kalma bisikletten ibarettir. Eee onunda artik miladi doldu yenisi gerekmekte bu konuda onerebileceginiz model ve markalar nelerdir?
Boy: 187 cm
Bacak boyu: 103-105 cm

Simdiden tesekkurler

Scudo
Ben sana Trek yada Cannondale gibi dünya markalarına yönelmeni öneririm. Boyunun 187cm olduğunu düşünürsek 29'er bir bisiklet alırsan daha rahat edeceğini düşünüyorum. Karbon kadrolu bir bisiklet alırsan hem ağırlık olarak, hemde sürüş zevki olarak çok daha rahat edersin bence. Mesajından anldığım kadarı ile fiyat konusuda senin için çok sorun değil bu yüzden (link) linkindeki bisikletin sana uygun olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle kullanırken pişman olmayacağın çok güzel ve sorunsuz bir bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: Ahsen Okyay
28" şehir bisikletlerine bakmalısınız. Sedona 301-311-321, Salcano City Sport serileri, Kron Tourer gibi bisikletlere bakabilirsiniz. Eğer ki bütçeniz daha yüksekse Trek, Cannondale gibi markalara yönelebilirsiniz.

@Eren Haspolat

Bacak boyu değil,"İç bacak boyu" ölçüsü önemlidir.O ölçünüze göre uygun kadro boyunu tespit edersiniz.Eğer bütçenize uyarsa Scott sportster P 40'a bakmanızı tavsiye ederim.
(link)

Net bir bütçe belirtirseniz daha sağlıklı olur gibime geliyor :)

Fiyatlar nedir bilgim yok ama 600-700 verebilirim uygun bi model varmidir bu paraya bilmem ama!!!

@Gokalp Gokmenler

Önerdiğiniz bisikletin fiyatına bakmadığınızı umuyorum ya da konuyu açan arkadaşla kafa buluyorsunuz heralde:) 19 milyar ne demek yahu adam bisikletle ilgili bilgim çocukluktan kalma diyor. Araba alınır o fiyata, kafanız iyi mi?

bütcen o civarda ise kron tourer - carraro dambiez - sedona 301- kesinlikle dağ bisikleti alma. 28" lastikelri olsun amartisör bence geeksiz v frenli 600-800 arasına bu bisikletleri alabilirsin

Salcano city sport u denemiş biri olarak söyleyebilirim ki
"kendi sınıfındaki" en iyi f/p değerine sahip bisiklet
disk fren olmayan yalın bir modelini almanızı tavsiye ederim

@Gokalp Gokmenler

Alay mı ediyorsun insanlarla? 20.000 liralık bisiklet önerisi de nedir ya?

Geri