Scudo Sports

yardım

nuriaktürk

Forum Bağımlısı
Tepki
1.367
almanyada olan bir arkadasıma reba lara bir bak diye mail attım ve bana açık artırmadan bir tane Rock Shox Reba SL U-Turn mit PopLoc, Dual Air!!! TOP!!! amortisör bulmuş önerirmisiniz böyle bir amortisörü sayfanın linkide bu

(link)

birde bu
(link)

Scudo
Sözü geçen Reba,Halil'in eski maşasının aynısı, şuanda Ercan kullanıyor...Yorumlayacaktır:)
Resimdeki maşa temsili değilse eğer 2005 model olması lazım...
Ama Dual Air miydi o :S Tam hatırlamıyorum...
Ve o fiyata o Sıfır değil sanırım:p
Çünkü 109 € yazıyor...:rolleyes:
Bunun dışında oldukça sağlam ve sorunsuz bir maşa olduğunu söyleyen bir sürü kullanan tanıyorum:)

resimdede pek sıfır gibi durmuyor ama zaten açık artırmada su an.

valla Nuri eğer 200 euro ya kadar alabilirsen bence çok iyi olur
(kargo yu da unutma)

çalışmasında sorun yoktur inşallah
Alamancam yok bakımı yapılmış mı acaba?

ve sadece disk ile kullanacaksın alırsan unutma...!!!

Ben kullanıyorum çok memnunum Reba race den...

Benim maşam Race Air U-Turn'dü. Bir kaç ufak farklılık var ağırlıkla ilgili olarak, ve PopLoc farkı var. Ancak onun dışında Reba ciddi sağlam bir maşa. Almak isteyenlere kesinlikle gönül rahatlığı ile önerebilirim.
Herhangi merak ettiğin bir soru varsa da cevaplayabilirim Nuri buradan sor yeter ;)

evet simdilik bir sorum kalmadı arkadasa söyledim ikinci verdiğim linkdeki yani bu (link) bunun açık artırmasına girecek en son kaça kaadr çıkmamı önerirsiniz Türkiyedeki fiyatları biliyorsunuz ayrıca kargo masrafım olmayacak elden gelecek.

2007 Reba Race 370 € civarlarında sanırım. Eğer ki kargo, takılma vs derdi yoksa Team modeli için 300-350 €'ya kadar makuldür bence.

@HaliliOzturk

ok teşekkürler halil umarım alırım bunu ama arkadasım almanyadan sıfır fiyatlarda verdi onlar baya pahalı oysa isveçde aynı model 300 euro bakalım artık isveçmi olur almanyamı olur bakacagız.

Geri