Scudo Sports

yardım

Nevzat KÖSEOĞLU

Forum Bağımlısı
Tepki
569
arkadaşlar hidrolik disk fren alıcam fazla bütcem yok hatta olursa en ucuzu nasıl bişey olabilir fiyat aralıgı 200 300 arası

Scudo
Setmi alacaksın parça parçamı alacaksın.

Sevgi ve Saygılarımla

Mustafa Önder ATİK

@ncok

Hem hidrolik istiosun he 200 300 ytl maddi limit. Valla ben yardımcı olamayacağım kusura bakma. Eğer sabırlı olabilirsen biraz daha para biriktirip 1 milyar civarında xt nin hidrolik setini al. Genelde herkes xt modelini tavsiye ediyor. Bende xt hidrolik disk fren setini alacam. ve para biriktiriorum.

Sevgi ve Saygılarımla

Mustafa Önder ATİK

xt hidrolik fren setimi 1 milyar yanlisin var.vites seti zaten nekadarki.ayrica arkadasim deore alabilirsin gobeklerle birlikte 300-400 arasi biseydir.fren performansida oldukca yeterli seviyede.

• Beğen
Tepkiler: Nevzat KÖSEOĞLU
1 milyar cok be sintonun tavsıye ettıgı Avid juicy ve aykut 52 nın tavsıye ettıgı frenler kafama yattı sagolun

Magura Julie - 150€
Avid Juicy 3 - 160€

İkisinden birini alabilirsin..

• Beğen
Tepkiler: Nevzat KÖSEOĞLU
@aykut52

Kaynağını söylemeyeceğim ama bunu zamanında bir konu başlığının altında yaptığım yorumdada açıklamıştım. Peşin alışverişlerde indirim yaparlar felan diye ve örnek olarak bu konuyu anlatmıştım. 2008 xt hidrolik disk fren seti için 700 ytl shimano deore Lx şu anki SLx hidrolik disk fren seti içinde 400 ytl istiyorlar. Bende bu fiyatları duyunca şok oldum. Hatta anlayamamış gibi gösterip 2 kez sordum. Gerçekten doğrumu söylediniz yani duyduklarım doğrumu 700 ytl mi dolar olmasın dedim hayır dedi 700 ytl ve 400 ytl evet dendi. Bende şimdi para biriktiriyorum. Shimano XT Hidrolik disk fren seti alacağım. 1 milyar derkende bir çok yerde o fiyatada var. ;) bişi biliyorsam konuşuyorumdur. Ama bi yanlışım varsa susarım zaten. Fikirde belirtmm herneyse. Kaynak için özel msj atmayın lütfen. Adam kar almayacak benden. Bi kaç kişi bu konu içinözelimden bilgi edinmek istedi . Zorla da olsa söyledik. Lütfen. Israr etme olmasın.

Sevgi ve Saygılarımla
Mustafa Önder ATİK

Geri