Scudo Sports

Yardim eder mİsİnİz.!.

Tepki
0
Arkadaşlar 1,75 m boy ve 103 kg ebatlarında bir insanım. Mtb almak istiyorum. Ama ölçüleri ne olmalı bir fikrim yok. Ve ilk bisikletim olacagı için beni yormamasını istiyorum.(yanlış ölcülerden sebep). Bir de 700-800 arasında bir bütçe ayırdım. Arıza yapmayan ve fazla bakım istemeyen bir cihaz istiyorum.(usandırmamalı). Marka ve model tavsiyelerinizi bekliyorum. Tesekkürler...

Scudo
Beni yormamalı diyorsunuz öyleyse dağ bisikletine bakmamanız lazım eğer asfaltta sürerseniz oldukça yorulacaksınız.

İlginiz için teşekkür ederim. Fakat asfalta bağlı kalmak da istemiyorum. Yormama isteğim kesinlikle ölçü ile ilgili. Genelde yanlış ölçüde alınan bir bisiklet daha çok yorduğunu biliyorum. Yanliş mı.?.

İzmir de oturuyormuşsun. İzmir heryer asfalt İzmir de özellikle dağlara gidecekmisiniz? Bildiğin yol olmayan yerlerde mi süreceksiniz? Yoksa alsfalt topraklı yollar mı? Dağ yollarında güzel lastikli bir şehir tur bisikleti de rahatlıkla sürülebilir.

Ben MTB görünüşünü seviyorum diyor iseniz de 1,50-1,75 lik lastik yapıp şehir içinde kullanırsınız.

Geri