Scudo Sports

Yaralı haliyle...

mehmetsunu

Kaldato ile sohbeti kestim.
Tepki
13.202
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Bursa'da otomobil çarptı, yaralı halde bisikletini tamir etmeye çalıştı
İnegöl ilçesinde otomobilin çarptığı 17 yaşındaki Aydan G. isimli bisiklet sürücüsü yaralandı. Genç kız yaralı halde bisikletinin çıkan zincirini takmaya çalıştı.

Bursa'da otomobil çarptı, yaralı halde bisikletini tamir etmeye çalıştı

Bursa'nın İnegöl ilçesi Turgutalp Mahallesi Kemalettin Sami Paşa Caddesi üzerinde seyir halinde olan 37 yaşındaki sürücü Uğur Saltık yönetimindeki 20 ZS 941 plakalı otomobil, Şehit Er Abdülkerim Erdoğan Sokaktan bisikletiyle çıkan Aydan G.'ye çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yere düşen genç kızın yardımına çevredekiler koştu.

Zincirini takmaya çalıştı
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, Aydan G. yaralı halde bisikletinin çıkan zincirini takmaya çalıştı.

DHA'nın haberine göre hafif yaralanan genç kız, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

(link)

(link)

(link)

Scudo
''Mal, canın yongasıdır.''

Kızcağız acı, korku ve şiddetli şokun etkisinde zincirini takmaya çalışmış :(

• Üzgün
Tepkiler: seko35.50
İlk fotoğraflara bakınca önce hıı tamam ya bişey yok diyorsun,ama arabanın camının kırıldığını görünce için sızlıyor,yazık kızcağıza üzüldüm.

Geçen bende karşıdan gelen bisikletliyle kaza yaptım. Adrenalin etkisiyle elim kanarken bisikletimde birşey var mı diye kontrol ettim.

Bundan 7-8 önce bir GS li (Bmw Gs motosiklet) abi gözümün önünde motordan düştü.
Hemen durduk, hızlıca başka kaza olmasın diye güvenliği sağladık.Abi, kazanın sersemliği içindeydi. Abi iyi misin dedim. İyiyim dedi. Abi dedim, şimdi meraklı kalabalık başımıza toplanacak. Değerli paran, telefonun anahtarın, cüzdanın ziynetin neyin varsa hemen kontrol et ve sakla dedim.
Bu kalabalığın içinde kötü niyetliler de olacak dedim. Abiye başta çok garip geldi. Ambulance 'a binerken teşekkür edip bu söylediklerini hiç unutmayacağım demişti.
Kaza yaptığınızda bilinciniz açıksa maddiyat da dahil her şeyi düşünmelisiniz.

Geri